skip to Main Content
Senior Verhuizer Verhuizen Tijdens De Corona Crisis

Verhuizen naar zorginstelling tijdens corona crisis

Senior Verhuizer werkt al vier jaar voor zorgcentrum Vreedenhoff. Die zijn zo tevreden over de samenwerking dat het moederbedrijf – Innoforte – heeft gevraagd of wij voor al hun zorgcentra willen werken. Dat doen we met veel plezier. Dit betekent dat we naast alle verhuizingen in Vreedenhoff ook alle verhuizingen verzorgen in de Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis en ’t Jagthuis. We zijn voor Innoforte zeven dagen per week beschikbaar, dus ook in het weekend.

Klik hier om het hele bericht te lezen
Oudere-dementerende-man-verhuizen

Dementerende ouderen verhuizen

Verhuizen van dementerende ouderen vraagt geduld.

Senior Verhuizer is specialist in het verhuizen van dementerende ouderen. Dat vraagt een andere mindset. Geduld is een schone zaak, zeker als je ouderen verhuist. En we weten als geen ander hoe belangrijk het is om ruimte te geven aan emoties – bij de dementerende, maar ook bij de kinderen, familie en mantelzorgers.

Klik hier om het hele bericht te lezen
Foto Interview Klant Klop

Interview Marijke Klop

(V): Hoe bent u in contact gekomen met Senior Verhuizer? 

(A): Al een aantal jaren geleden ben ik via het internet begonnen mijn verhuizing in kaart te brengen. Toen kwam ik al snel Senior Verhuizer tegen. Ik heb het adres meteen opgeslagen en bewaard.

Ik denk veel vooruit en ben toen met name gaan kijken naar bijkomende taken bij de verhuizing. Bijvoorbeeld het klussen en strippen van de oude woning en het verwijderen van de vloerbedekking. Toen ik zover was, dit was zeker een paar jaar later, hing de naam Senior Verhuizer nog steeds in mijn hoofd en heb ik jullie benaderd.

Klik hier om het hele bericht te lezen
Back To Top