Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

De voorbereiding van een verhuizing

×
Ga terug naar het overzicht

De voorbereiding van een verhuizing

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij een verhuizing is dit het geval. Wanneer de voorbereiding goed verzorgd is, dan is de verhuizing al voor meer dan 50% geslaagd. Dit zorgt ervoor dat we ons op de verhuisdag volledig kunnen concentreren op het overbrengen van de spullen. De voorbereiding is iets waar u zelf belangrijk in bent, maar is ook een onderdeel waar wij u graag bij helpen. Vooral bij een senioren verhuizing blijkt extra ondersteuning gewenst.

De voorbereiding die u wenst of nodig heeft

De mate waarin wij bij de voorbereiding van een verhuizing betrokken zijn, verschilt per klant en per verhuizing. Dit is afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat u daadwerkelijk nodig heeft. Wellicht vindt u het fijn om de voorbereiding zelf op te pakken. In dat geval ligt onze focus meer op de directe klussen op de verhuisdag. Het uitzoekwerk en de administratie rondom de verhuizing pakt u dan zelf op. Hierbij ondersteunen wij u wel door mee te denken en advies te geven. Bovendien bieden wij altijd een checklist aan. Hierin wordt stap voor stap doorgelopen wat er gevraagd wordt bij een verhuizing. Voor de checklist: klik hier.

Hulp van Senior Verhuizer bij de voorbereiding op uw verhuizing

Wenst u meer ondersteuning bij de voorbereiding, dan helpen wij u hier graag bij. Zo kunnen wij onder andere hulp bieden bij het in- en uitpakken, bij (de)montagewerkzaamheden en bij de oplevering van uw oude woning. Er komt tijdens de voorbereiding van een verhuizing al zoveel op u af en het is niet voor iedereen te overzien. Als echte specialist in het verhuizen van ouderen kunnen wij nog actiever bij de voorbereiding betrokken zijn. Zo bieden wij ook ondersteuning bij alle administratie rondom de verhuizing, het inrichten van de nieuwe locatie en mogelijke schilderswerkzaamheden. Bovendien zorgen wij er op deze manier voor dat alles goed op elkaar afgestemd is en alles op tijd klaar is voor de verhuizing.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan