Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Het verhuizen van senioren: elke verhuizing is maatwerk

×
Ga terug naar het overzicht

Het verhuizen van senioren: elke verhuizing is maatwerk

Veel verhuisbedrijven hebben het verhuizen van ouderen als nevenactiviteit. Senior Verhuizer heeft zich juist gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Ons werk zit er pas op als alle spullen op hun plek staan en alle apparatuur is aangesloten. We luisteren naar de wensen en behoeften van elke senior en geven een invulling aan de verhuizing die bij hen past. Voor ons is verhuizen maatwerk!

Senior Verhuizer gaat verder

We krijgen steeds meer aanvragen om woonkamers te kopiëren van een senior die verhuist naar een zorgcentrum. Veel spullen moeten weg en er moet in korte tijd snel verhuisd worden. Vaak betreft het een dementerende oudere. Zeker voor senioren is het belangrijk dat hun nieuwe woning direct aanvoelt als thuis.

Voor de verhuizing maken we overal foto’s van. Zo kunnen we in de nieuwe woning alles tot in detail terugzetten, Maarten Steffen ~ Senior Verhuizer

Foto: Artikel over Senior Verhuizer in de Gelderlander (klik om te vergroten)

Senioren verhuizen is maatwerk

Elke behoefte is anders en dus ook de invulling van een verhuizing. Zeker wanneer het een dementerende oudere betreft. Zo is het kopiëren van woningen ontstaan. Toch is het wennen na een verhuizing voor iedereen makkelijker als alles in de nieuwe woning op dezelfde plek staat en hangt.

Ik snap er niks van ik zie de hele tijd de 3e verdieping om me heen maar ik woon op de 2e verdieping”, aldus een bewoonster van Vreedenhoff.

Foto: voor en na foto van een oude en nieuwe kamer

Steeds meer zorgcentra spelen in op deze behoefte

Steeds vaker krijgen we de vraag om kamers te dupliceren van zorgcentra om een verhuizing makkelijker te maken. Zorgcentra weten dat verhuizen op zich al een ingrijpende gebeurtenis is. Door kamers te kopiëren zorgen we er samen voor dat senioren zich sneller thuis voelen na een verhuizing. De afgelopen maand kopiërden we 13 kamers in zorgcentrum Vreedenhof en regelmatig krijgen we dezelfde vraag van zorgcentrum de Herbergier.

Binnen twee weken verhuizen naar een zorgcentrum

Wanneer er een kamer vrij is in een zorgcentrum, moet er vaak binnen twee weken verhuisd worden. Wij kunnen deze spoedverhuizing binnen twee weken voor u realiseren en ontzorgen u compleet met zo min mogelijk impact voor uw naaste.

Heeft u een vraag voor ons of wilt u gratis advies en vrijblijvende offerte?

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan