Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Interview Marijke Klop

×
Ga terug naar het overzicht

Interview Marijke Klop

(V): Hoe bent u in contact gekomen met Senior Verhuizer? 

(A): Al een aantal jaren geleden ben ik via het internet begonnen mijn verhuizing in kaart te brengen. Toen kwam ik al snel Senior Verhuizer tegen. Ik heb het adres meteen opgeslagen en bewaard.

Ik denk veel vooruit en ben toen met name gaan kijken naar bijkomende taken bij de verhuizing. Bijvoorbeeld het klussen en strippen van de oude woning en het verwijderen van de vloerbedekking. Toen ik zover was, dit was zeker een paar jaar later, hing de naam Senior Verhuizer nog steeds in mijn hoofd en heb ik jullie benaderd.

Naam: Mevrouw Klop

Leeftijd: 66

Woonplaats: Arnhem

(V): Waarom heeft u voor Senior Verhuizer gekozen? 

(A): Ik had meerdere namen gekregen en het was een kwestie van kijken wie wat kan doen. Ik had ook al wat namen gekregen vanuit onder andere werk en die dus ook al eerder verzameld, maar de enige die na alle vergelijkingen voor mij nog overbleef was Senior Verhuizer.

“Senior Verhuizer is eigenlijk de enige die echt al deze diensten in één pakket pakt aanbiedt”.

En voor mij is het fijn dat het allemaal in een keer opgepakt kan worden.

(V): Welke diensten heeft u allemaal afgenomen bij Senior Verhuizer?

(A): Ik ben nog wel in de conditie dat ik sommige dingen zelf in kan pakken. Toch ben ik nu 20 jaar ouder dan dat ik bij mijn laatste verhuizing was. Ik had me daarom al snel bedacht om de zwaardere lastigere spullen rondom het inpakken lekker te laten staan. Een aantal lichtere makkelijkere spullen heb ik zelf ingepakt. Iets wat me te veel was en boven mijn macht was, heb ik gewoon lekker kunnen laten en dat pakten jullie dan op.

“Het was voor mij heerlijk dat ik een gedeelte zelf kon inpakken en de rest kon laten staan voor Senior Verhuizer.”

Het was heel flexibel. Zelf hoefde ik niet achterover te leunen en niks te doen, maar kon ik waar ik wilde zelf actief betrokken bij zijn.

(V): Wat heeft u zelf gedaan om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden?

(A): Ik heb georganiseerd dat de ingepakte dozen voorzien waren van een sticker en op een goede plek kwamen te staan. Ik wist zo zelf waar alles stond en de verhuizers wisten zo waar de dozen naartoe moesten. Dat liep ook heel vlot.

Ditzelfde heb ik gedaan bij de meubelstukken, zodat duidelijk was op de verhuisdag wat er mee ging met de verhuizing en wat er achter bleef voor de oplevering van de oude woning. Voor de rest heb ik veel over kunnen laten aan jullie. Waar ik gestopt was, pakten jullie het mooi op.

(V): Bij de offerte die u ontvangen heeft, wordt ook standaard een stappenplan meegestuurd. Heeft u hier gebruik van gemaakt?

(A): Nee, ik heb niet echt gebruik gemaakt van het stappenplan. Tijdens het offertegesprek met Berni (mede-eigenaar van Senior Verhuizer) is alles heel duidelijk doorgenomen. We hebben toen met een kop koffie rustig doorgenomen wat er van mij gevraagd werd en hoe ik alles het best aan kon pakken. Bijvoorbeeld ook het stickeren van de dozen. Dit gesprek gaf mij duidelijkheid en dan kan je ook meteen aan de gang als je dat wilt.

(V): Wat heeft Senior Verhuizer voor u betekend in de aanloop naar de verhuizing toe?

(A): Tijdens het offertegesprek is dus duidelijk aangegeven wat er van mij verwacht werd. Verder zijn de dozen snel en op tijd geleverd, wat ik heel fijn vond. Hierbij werd doorgenomen wat ik al zelf kon doen en wat Senior Verhuizer oppakt. Als ik een vraag had kon ik makkelijk even contact opnemen. Dit contact was heel plezierig.

(V): Wat heeft Senior Verhuizer voor u betekend tijdens de verhuisdag zelf?

(A): Ik vond het een heel prettige verhuizing. Het was geen invasie ofzo. De jongens kwamen rustig binnen en ik werd daar ook heel rustig van. Ik had zoiets van, het gaat gewoon rustig gebeuren. Het liep soepel en het rolde lekker door

(V): Wat heeft Senior Verhuizer nog voor u betekend na de verhuizing?

(A): Ja, dat is iets wat heel prettig is! Ik ben zelf niet zo handig en kan bijvoorbeeld niet goed boren. Ik heb dus altijd iemand nodig die schilderijen of lampen op kan hangen. Nu is overal licht en de schilderijen hangen!

(V) We hebben de mogelijkheid om later terug te komen met onze handyman. Dit is bij u ook het geval geweest. Hoe heeft u dit ervaren?

(A) Ja dat is inderdaad gebeurd, ik vond het ook prettig dat dit mogelijk is en dat jullie dit al van te voren aangeven. Dat gaf mij de mogelijkheid om te laten bezinken wat er nog moest gebeuren en waar ik alles wilde hebben.

(V): u heeft het al even over het contact met Senior Verhuizer gehad. Hoe heeft u dit ervaren?

(A): Het contact naar aanloop van de verhuizing heb ik als heel fijn en snel ervaren. Het was heel persoonlijk, maar ook zakelijk als dat nodig was. Een goede combi vond ik het. Ook dat er meteen een verhuisdatum geprikt werd, dat vond ik wel heel fijn. Ik kon meteen met de planning door en kon andere zaken vastleggen.

(V): Wat zou u nu de verhuizing afgerond is anders doen?

(A): Ik denk niet dat ik iets anders zou doen. Alles is precies zo gegaan als ik gewenst heb. Ik had vooraf een idee hoe ik het graag zou willen, zodat ik niet voor grote verrassingen zou komen te staan die ik zelf niet zou kunnen behappen. Nou dat is helemaal niet gebeurd. Het is echt super gegaan.

(V): Is er nog iets wat u zelf wilt vertellen?

(A): Nou, ik heb zelf in de thuiszorg gewerkt en eigenlijk is dit wel een goed initiatief voor de senioren. Ook voor mensen die in de thuiszorg werken is dit perfect, want ze kunnen dan mooi jullie adres doorgeven. Dit geeft ook de familie opties. Er kan dan aangegeven worden dat jullie kunnen ondersteunen, wat veel zorgen weg kan halen bij de familie.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan