Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Klantcase: Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering (GSBB)

×
Ga terug naar het overzicht

‘We krijgen hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs’

Gelderse Stichting voor Beheer en Bewindvoering (GSBB) helpt kwetsbaren met financiële problemen. Deze bewindvoerders behartigen de belangen van mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Een verhuizing kan voor veel stress zorgen bij deze kwetsbare groep. Het persoonlijke contact van Senior Verhuizer is dan cruciaal. Koen Mosselman van GSBB: “Ze stellen onze cliënten op hun gemak.”

Senior Verhuizer beweegt mee

“Kwaliteit is voor ons het belangrijkst”, antwoordt Koen op de vraag wat GSBB zoekt in een verhuisbedrijf. Hij heeft als Mentor, Bewindvoerder en Curatoral talloze verhuizingen meegemaakt. Het valt hem op hoe betrokken en meedenkend Senior Verhuizer is. “Of het nu een kleine klus is of een grote spoedverhuizing, ze staan voor ons klaar. Ook als dat betekent dat ze tot in de late uurtjes moeten doorwerken. Senior Verhuizer houdt rekening met onze wensen én die van onze cliënten.” Het persoonlijke contact was voor GSBB doorslaggevend. “Wij werken voornamelijk met kwetsbaren met een klein budget. Senior Verhuizer denkt met hen mee en biedt zo nodig een betaling op termijn. Dát is de betrokkenheid en flexibiliteit die we zoeken.”

Meer dan een verhuisbedrijf

Bij een verhuizing komt veel kijken. Allereerst moet de oude woning worden ontruimd, waarna de meubels moeten worden vervoerd naar het nieuwe adres. Die nieuwe woning is vaak nog niet bewoonbaar. De vloer ligt open, de muren moeten nog worden geschilderd. Of erger, de nieuwe woning kan pas later worden opgeleverd. Senior Verhuizer onderscheidt zich door al deze zaken op zich te nemen. “Waar we anders meerdere partijen zouden inschakelen, regelen we nu elke verhuizing met één telefoontje. Van spoedverhuizing tot klein klusje. Van schilderwerk tot het leggen van de vloer. Van tijdelijke opslag tot volledige woningontruiming. Senior Verhuizer doet het allemaal. En de kosten? Als stichting krijgen we een mooie prijs, zodat het voor onze cliënten ­− die vaak financieel in zwaar weer zitten ­– betaalbaar blijft. We kunnen dus altijd bij Senior Verhuizer terecht. Het biedt een totaalpakket en ontzorgt volledig. En dat allemaal voor een eerlijke prijs.”

Passende aandacht op lastige momenten

Waar voor de één een verhuizing een mooie start is van een nieuw begin, is het voor de doelgroep van GSBB voornamelijk een bron van stress en ergernis. Zeker voor schrijnende gevallen die gedwongen moeten verhuizing. Dan is het cruciaal dat de verhuizers zich niet alleen over de inboedel bekommeren, maar vooral over de cliënt. “Met persoonlijke aandacht en een luisterend oor begeleiden de verhuizers onze cliënten. Zo hielpen zij laatst een zorgafhankelijke man op leeftijd met het ontruimen van zijn woning. Samen zijn ze door z’n spullen gegaan: wat moet bewaard worden, wat mag weg? Het persoonlijke contact waarderen onze klanten zeer. Wat fijn dat Senior Verhuizer precies weet wat nodig is voor deze kwetsbare mensen!”

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan