Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Langer zelfstandig wonen met seniorenhulp van Home Instead

×
Ga terug naar het overzicht

Langer zelfstandig wonen met seniorenhulp van Home Instead

Senioren worden gestimuleerd zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Met de seniorenhulp van Home Instead is dit mogelijk. Zij zijn er voor u, voor uw partner en voor uw zoon of dochter.

Home Instead is een organisatie die u als senior centraal stelt. Met hun seniorenhulp helpen zij u of uw naaste om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Zij zijn er ook voor organisaties die niet de kennis of ruimte hebben om ouderen de nodige hulp te geven.

Seniorenhulp thuis

Veel senioren zijn uitstekend in staat voor zichzelf te zorgen en hun eigen keuzes maken. Daarnaast bestaat een groeiende groep kwetsbare senioren met één of meerdere chronische ziekten. Ook sociaal isolement en eenzaamheid komen vaak voor. Vooral de laatste tien levensjaren kunnen problematisch verlopen. Dementie, een hersenbloeding, hartfalen en andere aandoeningen kunnen de mogelijkheden thuis beperken. Dan kan ondersteuning thuis noodzakelijk worden. Ouderen voor wie dit geldt, moeten een beroep kunnen doen op laagdrempelige, goede en betaalbare voorzieningen. De diensten van Home Instead Thuissercice sluiten hierbij direct aan.

Door senioren in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, leveren we een belangrijke bijdrage aan hun welzijn en de kwaliteit van hun leven. Ook wanneer dat leven als gevolg van functieverlies moeilijker wordt.

Maar dat is niet alles wat Home Instead doet

Hun service reikt namelijk verder dan dat. Ze bieden senioren hulp met hun hoge kwaliteit dienstverlening en ondersteunen partners en kinderen. Door de combinatie van persoonlijke aandacht en praktische ondersteuning, inclusief lichamelijke verzorging, draagt Home Instead bij aan het behoud van onafhankelijkheid en persoonlijke integriteit van senioren, partners en kinderen.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan