Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Nazorg bij een seniorenverhuizing

×
Ga terug naar het overzicht

Nazorg bij een seniorenverhuizing

Na de verhuisdag is er nog genoeg te doen. Er zijn ‘klusjes’ die u zelf wilt en kunt oppakken en er zijn ‘klussen’ die u liever uitbesteedt of waar u hulp bij wenst. Ook bij de nazorg van een verhuizing ondersteunen wij u graag!

Nazorg bij een seniorenverhuizing

Directe nazorg bij een verhuizing

Na het overbrengen van de spullen van uw oude naar uw nieuwe woning is er nog genoeg te doen. Dozen moeten worden uitgepakt, apparatuur moet worden aangesloten en schilderijen en lampen moeten worden opgehangen. Een van onze kenmerken als specialist in het verhuizen van ouderen, is dat wij al deze taken graag op ons nemen. Wij gaan pas weg als alles op zijn plek staat of hangt en als alles is aangesloten en gemonteerd.

Soms vinden mensen het fijn om eerst een aantal dagen in het nieuwe huis te wonen, voordat ze een keuze kunnen maken in waar ze bijvoorbeeld de schilderijen willen hebben hangen. Deze mogelijkheid hanteren ouderen vaker. Onze handyman komt in dat geval nog een keer langs wanneer u weet waar u alles wilt hebben hangen.

Inzet handyman

We krijgen ook weleens de vraag of onze handyman langs kan komen zonder dat er verhuisd is. Ja, dat kan zeker! Over het algemeen gaan dergelijke klussen gepaard met een verhuizing. Mochten er klusjes zijn zonder dat u gaat verhuizen, dan is onze handyman ook inzetbaar. Wat wordt er in dit geval van u gevraagd? U maakt een lijst met klussen die uitgevoerd moeten worden. Onze handyman haalt materialen indien nodig en regelt vervolgens al uw klussen. Mocht u twijfelen of simpelweg even willen sparren, dan kan dit uiteraard ook. Pak samen een kop koffie en neem rustig door waar u mee zit of over twijfeld. Onze handyman komt dergelijke situaties vaker tegen en denkt hier graag in mee!

Oplevering oude woning

Het verhuizen naar een nieuwe woning betekent dat de oude woning leeg opgeleverd moet worden voor verhuur of verkoop. Heeft u een huurwoning, dan moet deze naar de originele staat terug worden gebracht. Achter gebleven meubels moeten uit de woning, vloerbedekking moet verwijderd worden en eventuele gebreken moeten hersteld worden (oplevering oude woning). Bij het opleveren van een koophuis worden er andere zaken gevraagd. Dit is afhankelijk wat er nodig is voor het aantrekkelijk maken van het huis voor de verkoop. Dit gaat vaak in overleg met de makelaar. In beide gevallen helpen wij u graag. Wij kunnen alles uit handen nemen en zorgen ervoor dat de oplevering van de oude woning vlekkenloos verloopt.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan