Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Senior Verhuizer bij De Grote Tuinverbouwing

×
Ga terug naar het overzicht

Senior Verhuizer bij De Grote Tuinverbouwing

Elke week gaat het team van De Grote Tuinverbouwing op pad om weer een huiseigenaar in Nederland gelukkig te maken. De bewoners moeten opnieuw verliefd worden op hun huis en dit krijgen ze elke keer weer voor elkaar. Zowel de tuin als de woonkamer wordt grondig aangepakt en zo krijgt de woning een geheel nieuwe ‘look’.

Senior Verhuizer bij De Grote Tuinverbouwing

Hulp van buitenaf

Om deze ‘make-over’ te kunnen realiseren is het allereerst noodzakelijk om de tuin en woonkamer helemaal leeg te hebben. De oude inboedel moet worden afgevoerd en ook in aflevering 10 in Vecht en Veld is dit niet anders. Aangezien er voor het veelzijdige team vaak genoeg te doen is, hebben zij de handen vol aan de opknapbeurt. Hulp van buitenaf wordt dan ook zeer gewaardeerd en wie kan er nu beter de helpende hand bieden bij het verhuizen van de inboedel als Senior Verhuizer. 

Aflevering 10 zaterdag 9 november om 17.00 uur op SBS6

In oktober is een ruime woning in Vecht en het Veld aan de beurt voor een nieuwe look. Een van de eerste stappen is om alle meubels uit de woning te halen. Een leuke klus waarvoor wij als verhuisbedrijf ingeschakeld zijn. Met Bert (verhuizer) en Berni (mede-eigenaar) zijn we naar Vecht en Veld gereden om de spullen uit de woning te verhuizen en tijdelijk bij ons op te slaan. Toen het programma ons benaderde om te helpen hebben wij geen seconde getwijfeld. Heel leuk om mee te werken aan dit mooie en inspirerende programma. Bovendien staan wij met Senior Verhuizer voor volledig ontzorgen en in dit geval betekent dat het leeghalen van de woonkamer voor een ‘make-over”. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om weer op tv te komen. Dit is namelijk niet ons debuut op het grote scherm. 

Senior Verhuizer geen onbekende in de showbusiness 

Wat misschien niet iedereen weet is dat dit niet de eerste keer is dat wij met Senior Verhuizer op tv komen. Wij hebben ons gezicht een jaar geleden al op het grote doek laten verschijnen, namelijk bij de televisieserie Hendrik Groen (zie ook: Hendrik Groen). Waar we bij De Grote Tuinverbouwing wat actiever in beeld komen, waren we bij Hendrik Groen wat meer op de achtergrond te bewonderen. Desalniettemin net zo leuk en mooi om rustig in te komen in de showbusiness. We zijn benieuwd wat onze volgende stap is op het grote doek ;). 

Wij van Senior Verhuizer gaan er zaterdag even goed voor zitten om 17.00 uur op SBS6. Onder genot van een lekker hapje en drankje gaan wij kijken naar weer een 30 seconde fame in showbizzwereld.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan