Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Senioren verhuisbedrijf Arnhem

×
Ga terug naar het overzicht

Senioren verhuisbedrijf Arnhem

Senior Verhuizer is al meer dan 12 jaar een begrip in Arnhem als het gaat om het verhuizen van senioren. Hiermee waren wij de eerste in de verhuisbranche. Onze verhuisservice stemmen we volledig af op uw wensen, zodat u zo min mogelijk stress ervaart rondom de verhuizing. Ook voor ouderen met dementie hebben wij een speciale werkwijze. Als ons werk erop zit, heeft men vaak niet eens door dat zij zijn verhuisd.

Senioren verhuizen

Verhuizen is een spannende gebeurtenis. Voor senioren is dit vaak extra ingrijpend. Verhuizen betekent voor hen vaak kleiner wonen, afstand doen van spullen waaraan men zéér gehecht is en aarden in een compleet nieuwe omgeving. Daarom richten wij de nieuwe woning zoveel mogelijk in als de oude. Dit geeft direct een vertrouwd gevoel, zeker voor ouderen met dementie. Zo zorgen wij ervoor dat verhuisstress zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Verhuisdiensten voor senioren

Bij het verhuizen van senioren komen vaak extra werkzaamheden kijken. Niet alle spullen kunnen mee, dus deze zullen een nieuwe bestemming krijgen. Worden deze overgenomen door familieleden, wilt u deze verkopen of doneren aan een goed doel? Dit kunnen wij voor u regelen. Tevens zult u de de oude vloerbedekking moeten verwijderen, de muren en trap glad en vlak opleveren en de woning schoon en netjes achtergelaten. Ook dit kunnen wij van u overnemen.

Werkzaamheden bij seniorenverhuizingen:

Verhuizen met Senior Verhuizer

Overweegt u om te verhuizen met ons verhuisbedrijf? Dan komen wij graag vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij u een offerte op maat aanbieden en weet u precies wat u kunt verwachten. Niet alleen qua kosten, maar ook qua werkwijze.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen?

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan