Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Trend: Steeds meer senioren online via smartphone en tablet

×
Ga terug naar het overzicht

Trend: Steeds meer senioren online via smartphone en tablet

e oud om te leren? Nooit! Steeds meer senioren bevinden zich online via een tablet of smartphone. Hiermee wordt er druk gesurft, gebeld en gemaild. Ze kunnen de wereld weer in, zonder de deur uit te hoeven als hun gezondheid dit even niet toelaat.

Online via smartphone, pc of tablet

Ondanks de PC nog even favoriet blijft onder 65-plussers, winnen de tablet en smartphone aan terrein. Zo is het aantal smartphone en tablet bezitters de afgelopen jaren zelfs verdubbeld! Inmiddels heeft 65% van de senioren een smartphone in bezit en gebruikt 60% een tablet.

Gebruik mobiele apparaten onder senioren

Wat doen senioren zoal online?

Maar wat doen de senioren dan online? Surfen, e-mailen, de krant lezen internetbankieren en bellen, zijn favoriete online activiteiten, maar ook winkelen stijgt aan populariteit. Maar liefst 60% laat zich verleiden tot een online aankoop. Ook maken 65-plussers steeds vaker gebruik van social media (36 procent). Onder de 75-plussers is dit percentage een stuk minder met 25% procent.

Wat ouderen doen op internet

Hoe internet helpt tegen eenzaamheid

Senioren die gebruik maken van internet zeggen zich minder eenzaam te voelen dan eerst. Zo kunnen zij Facetimen met hun (klein)kinderen, online boodschappen bestellen en contact onderhouden met vrienden en leeftijdgenoten. Ze kunnen de wereld weer in, zonder de deur uit te hoeven als hun gezondheid dit even niet toelaat.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan