Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen naar OBG dienstencentrum Nijmegen klantcase

×
Ga terug naar het overzicht

Verhuizen naar OBG dienstencentrum Nijmegen klantcase

Senior Verhuizer is preferred supplier voor Dienstencentrum OBG (Nijmegen), dat zelfstandig wonende ouderen ondersteunt waar nodig. Dat vraagt ook om een verhuizer die totaal ontzorgt en direct de handen uit de mouwen steekt. “Senior Verhuizer is hierin uniek.”

Verhuizen naar OBG dienstencentrum nijmegen klantcase

Wat zij bieden is uniek. Ze ontzorgen de ouderen volledig!

Dienstencentrum OBG (Nijmegen) verwijst regelmatig ouderen door naar Senior Verhuizer. Jacqueline Jacobs – functionaris Wonen bij OBG – benadrukt onafhankelijk te willen blijven en verwijst dus ook door naar andere verhuizers in de regio. “Als ze mij vragen of ik een goed verhuisbedrijf weet, stel ik eerst een wedervraag: hoe zelfstandig bent u nog? Kunt u nog zelf inpakken? Kunt u uw apparatuur nog zelf aansluiten? Heeft u kinderen of familie die kunnen helpen? Blijkt dat de ouderen eigenlijk overal hulp bij nodig hebben, dan verwijs ik door naar Senior Verhuizer. Wat zij bieden is uniek. Ze ontzorgen de ouderen volledig! Van het overzetten van het meubilair en overige spullen tot en met het verkoop klaar maken van de eigen woning. Het huis dat de ouderen achterlaten is bij Senior Verhuizer dus ook in goede handen. Dat is een belangrijk pluspunt in vergelijking met andere verhuizers.”

Volledig ontzorgen

Het dienstencentrum biedt een veilige woonomgeving aan ouderen die nog in staat zijn de eigen regie te houden maar graag zorg dichtbij hebben, mocht die nodig zijn. Jacqueline: “We hebben hier van alles onder één dak – zoals huisarts, fysiotherapeut, grand café, activiteitenruimten, kapel, bibliotheek, zorgteam, huishoudelijk team en een technische team. Als wij ouderen verwijzen naar een verhuizer, dan moet die bij ons passen en óók volledig ontzorgen. Wat dat betreft hoor ik over Senior Verhuizer alleen maar positieve verhalen van onze bewoners. Ze zijn blij dat het zo soepel is verlopen, ze hebben er een goed gevoel over. Senior Verhuizer maakt het persoonlijk, en dat is precies wat kwetsbare ouderen nodig hebben. Het is nogal wat om op hoge leeftijd te moeten verhuizen. Dan is het fijn als je begrepen wordt en aan de hand wordt meegenomen.”

‘Ze werken vanuit hun hart’

‘Ze werken vanuit hun hart’
Jacqueline vindt het belangrijk dat er een klik is tussen bewoner en verhuizer. Het valt haar op dat Senior Verhuizer daar veel aandacht aan besteedt. “Ik zeg de ouderen eerlijk dat Senior Verhuizer niet per se de goedkoopste is, maar dat ze nergens meer naar om hoeven te kijken. En dat ze zich daardoor volledig kunnen richten op die grote stap. Dat ze al hun energie kunnen gebruiken om hun nieuwe huis tot een thuis te maken. Senior Verhuizer helpt daarbij: ze zetten bijvoorbeeld alles op hun plek en sluiten alle apparatuur aan. De mannen van Senior Verhuizer werken vanuit hun hart, dat voelen de ouderen. Ze zijn blij dat Senior Verhuizer álles regelt, zodat ze hun kinderen niet hoeven te belasten.”

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan