Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen naar verzorgingshuis

×
Ga terug naar het overzicht

Verhuizen naar verzorgingshuis

Verhuist u of uw naaste binnenkort naar een verzorgingshuis? Dan moet er veel gebeuren. De oude woning ontruimen, inpakken, verhuizen, abonnementen wijzigen, enzovoorts. Vooral voor senioren kan dit stress opleveren. Met onze verhuisdienst speciaal voor senioren helpen we u hiermee. Wij nemen alles van u over, totdat de hele verhuizing geregeld is.

De oude woning ontruimen en opleveren

Het opruimen van de oude woning kan een hele klus zijn. Dit begint al met het inpakken. Samen met u kijken we welke spullen u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning in het verzorgingshuis. Wij pakken al uw spullen in en voorzien de dozen van labels. Zo weten we straks precies waar we alles neer moeten zetten. Meubels demonteren we en verpakken we veilig in folie, zodat alles in goede staat aankomt.

Blijven er spullen over die u niet kwijt wilt? Dan kunt u ze bij ons opslaan. De spullen die u niet meer wilt houden, brengen we voor u naar een goed doel. Zo kan iemand anders die ze nodig heeft er ook nog van genieten. Zodra de woning leeg is, brengen we hem weer in goede staat en leveren we hem bezemschoon op. Onze klusjesman vult alle gaten in de muren en verwijdert eventueel de vloer. Wanneer hij klaar is met de woning, is die weer gereed voor verhuur of verkoop.

Op naar de nieuwe woning

Dan begint het echte verhuizen pas. We brengen uw spullen naar het verzorgingshuis en richten uw woning daar volledig voor u in. Voor mensen met dementie hebben we zelfs een speciale dienst waarbij we de oude woning ‘kopiëren’. We plaatsen alle spullen op dezelfde plek, zodat de nieuwe woning in het verzorgingshuis haast niet te onderscheiden is van de oude. U hoeft zelf in ieder geval geen vinger uit te steken. Wanneer wij klaar zijn, kunt u lekker op de bank gaan zitten.

Bij een verhuizing naar een verzorgingshuis komt meer kijken dan alleen het overbrengen van de spullen. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van abonnementen, doorgeven van de meterstanden en uiteraard de sleuteloverdracht. Ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, want wij nemen al deze klusjes van u over.

Persoonlijke aanpak

Senior Verhuizer is een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van ouderen. Bij de verhuizing denken wij graag met u mee, we zijn discreet en persoonlijk. Onze klanten zijn erg tevreden over onze aanpak. Ze geven ons gemiddeld een beoordeling van 9,3 over een periode van 5 jaar. Wilt u meer weten over onze verhuisdienst? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan