Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen naar zorginstelling tijdens corona crisis

×
Ga terug naar het overzicht

Verhuizen naar zorginstelling tijdens corona crisis

Senior Verhuizer werkt al vier jaar voor zorgcentrum Vreedenhoff. Die zijn zo tevreden over de samenwerking dat het moederbedrijf – Innoforte – heeft gevraagd of wij voor al hun zorgcentra willen werken. Dat doen we met veel plezier. Dit betekent dat we naast alle verhuizingen in Vreedenhoff ook alle verhuizingen verzorgen in de Biesdel, Oosterwolde, het Lorentzhuis en ’t Jagthuis. We zijn voor Innoforte zeven dagen per week beschikbaar, dus ook in het weekend.

Ik durf mijn handen voor ze in het vuur te steken Ze staan 24 uur per dag voor ons klaar

Senior Verhuizer is trots op het feit dat we preferred supplier zijn. We voelen ons immers nauw verwant met deze organisatie, die de bewoners centraal stelt, goed luistert naar persoonlijke wensen en daar vervolgens haar service op afstemt – in overleg met familie, vrienden en mantelzorgers. Daarbij hecht Innoforte aan gelijkwaardig en persoonlijk contact. Ook Senior Verhuizer staat voor deze waarden.

Alles op z’n plek én aangesloten

Innoforte zet Senior Verhuizer in voor verhuizingen van mensen die tijdelijk of voor langere tijd naar een zorginstelling moeten, op aangeven van huisarts of ziekenhuis. Ook spoedverhuizingen nemen we voor onze rekening, binnen 48 uur voelt de bewoner (of echtpaar)zich in z’n nieuwe woning thuis. Dan staat alles op z’n plek, hangen alle lijsten aan de muur en is alle apparatuur aangesloten en geïnstalleerd (van tv tot internet). En na een overlijden ruimt Senior Verhuizer de kamer of het appartement leeg. In overleg met de familie kunnen we tijdelijk waardevolle spullen opslaan in onze eigen loods. Of we zetten de spullen buiten op een afgesproken tijdstip, zodat de familie de huisraad en de door ons zorgvuldig ingepakte verhuisdozen kan meenemen. Immers, vanwege het coronavirus is het voor de familie tijdelijk niet toegestaan de locatie te betreden. De medewerkers van Senior Verhuizer mogen dat wel en daarover hebben we met Innoforte strikte afspraken gemaakt. Een daarvan is dat we uitsluitend werken met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Corona-afspraken

Die ‘corona-afspraken’ garanderen dat we uiterst zorgvuldig te werk gaan – geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo controleren we elke ochtend de medewerkers die op pad gaan: wie hoest, niest, keelpijn heeft of koorts, blijft huis. En als we eenmaal de drempel van de locatie over zijn, gaan we zeer voorzichtig te werk. We mijden niet strikt noodzakelijk contact met bewoners, zorgmedewerkers en ondersteunend personeel. Is contact onvermijdelijk dan houden we minimaal 1,5 meter afstand. Ook wassen we geregeld de handen en elke medewerker heeft standaard desinfecterende handgel op zak. Allemaal met als doel de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Nog een maatregel om de oudere, kwetsbare bewoners te beschermen: op de dag waarop een team van Senior Verhuizer werkt voor Innoforte, komt dat team niet in een andere locatie van Innoforte of van een andere instelling.

‘Senior Verhuizer is flexibel’

Vreedenhoff is enthousiast over Senior Verhuizer. Coördinator facilitaire dienstverlening: “Ik durf mijn handen voor ze in het vuur te steken Ze staan 24 uur per dag voor ons klaar”. Senior Verhuizer is gewoon heel flexibel. Ook als er spullen in hun opslag moeten worden bewaard. Als ik ze bel, staan ze dezelfde dag op de stoep. In 2017 en 2018 zijn drie etages verbouwd en moesten de bewoners intern worden verhuisd. En als ik dan de familie hierover sprak, was 98% tevreden. Veel bewoners hadden niet eens in de gaten dat ze op een andere kamer zaten, want alles stond en hing op precies dezelfde plek – er zijn niet veel verhuizers die dat waarmaken. Ze gaan ook heel prettig met de bewoners om, hebben veel geduld. En ze behandelen de spullen zorgvuldig. Niet voor niets beveel ik Senior Verhuizer regelmatig aan. Het zijn jonge, enthousiaste gasten, die weten waar ze mee bezig zijn.”

Ga terug naar het overzicht

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan