skip to Main Content
Interview Met Eigenaar Maarten Steffen

Interview met eigenaar Maarten Steffen

Maak kennis met Maarten, de duizendpoot binnen én het brein achter Senior Verhuizer. Ondanks hij de eigenaar is van Senior Verhuizer, steekt hij graag zijn handen uit de mouwen.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben de trotse eigenaar van Senior Verhuizer. Een verhuisbedrijf met een uniek concept waarbij we verschillende diensten aanbieden om een verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Ik heb een een lieve vriendin en stiefzoon en mijn hobby is voetbal.

Maarten: “Senior Verhuizer is ontstaan doordat ik een ontevreden gevoel ervoer als verhuizer bij een regulier verhuisbedrijf.

Kun jij jezelf omschrijven in drie woorden?

Maarten: “Mensenmens , doorzetter , plezier (in het leven).

En hoe zou je vriendin jou omschrijven in drie woorden?

Maarten: “Lief, gezellig en charmant hoop ik 😉

Maarten Steffen | Senior Verhuizer
Foto: Maarten Steffen, eigenaar Senior Verhuizer

Nu we een beeld hebben van wie je bent, willen we graag meer weten over jouw rol binnen Senior Verhuizer.

Hoe ben je bij Senior Verhuizer gekomen?

Maarten: “Senior Verhuizer is ontstaan doordat ik een ontevreden gevoel ervoer als verhuizer bij een regulier verhuisbedrijf. Wanneer we iemand van 50+ van een grotere woning naar een kleinere woning moesten verhuizen, mochten wij geen spullen ophangen of aansluiten en lieten we de klant na een dag hard werken achter in een chaos. Ik dacht dit kan en moet beter. En nu doen we dit beter met een uniek concept voor senioren.”

Wat is je het meest bijgebleven in de periode dat je bij Senior Verhuizer werkt?

Maarten: “Een mevrouw vroeg of ik mijn shirt wilde uittrekken, het was wel warm maar zo warm nou ook weer niet.”

Wat is jouw grootste blunder met betrekking tot Senior Verhuizer?

Maarten: “Ik ben een keer de naam van een klant vergeten. We kwamen aan bij het nieuwe adres van de klant, maar het nummer van het appartement was nog niet duidelijk. Ik was de naam van de nieuwe bewoonster vergeten, dus we konden ook niet naar het appartementsnummer vragen. Vervolgens heeft wel even geduurd voordat de zus van de nieuwe bewoonster aan kwam rijden.”

Wat is jouw grootste blunder in het algemeen?

Maarten: “Dat zijn er teveel om op te noemen, maar dat houd je jong zullen we maar zeggen.”

Is er nog iets wat jij graag kwijt wilt?

Maarten: “Ik hoop dat mensen die deze nieuwsbrief ontvangen geïnteresseerd zijn in de activiteiten en het nieuws dat gaat komen. Hierdoor kunnen we wat terugdoen voor de senioren en de hardwerkende begeleiders en hoop ik op een leuke vorm van interactie waar iedereen iets aan heeft. Of dat nu een dagje ontspannen is of het lezen van iets waar je wat aan hebt.”

Back To Top