skip to Main Content
Interview Met Eigenaar Berni Van Vloten

Interview met eigenaar Berni van Vloten

Berni is sinds 2014 mede-eigenaar en multi-manager binnen Senior Verhuizer. Hij plant, organiseert en regelt alles rondom onze verhuizingen, zodat deze soepel en zorgeloos verlopen. Daarnaast is hij onze communicatie adviseur en geeft hij lezingen.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Berni: “Sinds december 2014 werk ik bij Senior Verhuizer. Mijn grootste hobby is voetbal en dit doe ik actief. Ik voetbal bij VVO1 in Velp, zowel op het veld als in de zaal. Ik heb een leuke, lieve vriendin, die overigens ook voetbalt. Verder vind ik het heerlijk om te reizen.

Kun jij jezelf omschrijven in drie woorden?

Berni: “Sociaal, netwerker en sportief.”

En hoe zou je vriendin jou omschrijven in drie woorden?

Berni: “Sociaal, eigenwijs en lief. Ik zal het straks nog even navragen.”

Nu we een beeld hebben van wie je bent, willen we graag meer weten over jouw rol binnen Senior Verhuizer.

Hoe ben je bij Senior Verhuizer terecht gekomen?

Berni: “Maarten, de oprichter van Senior Verhuizer, ken ik al van jongs af aan en ik was dus al bekend met Senior Verhuizer. Ik vind het een mooi en uniek concept. Op een vrijdagavond op bezoek bij Maarten, kwam het onderwerp werk aan bod. Ik was net gestopt bij mijn vorige werk en Maarten zocht iemand met mijn achtergrond. 1+1=2. Daar was eigenlijk de beslissing al genomen. Een paar weken later zat ik op kantoor.”

“Alle positieve reacties die we van nieuwe contacten en klanten krijgen. Dat geeft elke keer weer een goed gevoel en zoveel energie!”

Wat is je het meest bijgebleven in de periode dat je bij Senior Verhuizer werkt?

Berni: “Dat zijn toch echt alle positieve reacties die we van nieuwe contacten en klanten krijgen. Dat geeft elke keer weer een goed gevoel en zoveel energie!”

Wat is voor jou het belangrijkste in je leven: vriendschap, werk, liefde, geld of familie?

Berni: “Familie, vriendschap en liefde zijn het belangrijkst. Deze zijn voor mij ook aan elkaar gekoppeld. Ik heb drie broers en die zie ik eigenlijk ook als vrienden. En om lekker cliché te doen, mijn vriendin is ook mijn maatje. Werk vind ik daarna het belangrijkst. Je moet iets doen wat je leuk vindt en waar je je goed bij voelt.”

Is er nog iets wat jij graag kwijt wilt?

Berni: “Ja. Maarten zei het ook al in zijn interview, maar ik hoop dat u ons blijft volgen via social media of onze nieuwsbrief. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom senioren, verhuizen en verschillende acties en activiteiten van Senior Verhuizer.”

Back To Top