skip to Main Content
Interview Met Stagiair Mareno Bouwmeester

Interview met stagiair Mareno Bouwmeester

Senior Verhuizer is een erkend leerbedrijf en we hebben wij altijd een stageplek voor jong talent. Een aantal maanden geleden werden we benaderd door Mareno. Hij zocht een stageplek waar hij veel kon leren en ervaring kon opdoen binnen een bedrijf. Toen hij op gesprek kwam, waren zijn enthousiasme en leergierigheid direct merkbaar. Mareno loopt 3 maanden stage bij ons.

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Mareno:  “Mijn naam is Mareno en ik volg de opleiding Junior Accountmanager aan het Rijn IJssel College in Arnhem. Voor een periode van 3 maanden loop ik stage bij Senior Verhuizer. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van Maarten en Berni (eigenaren), klanten bezoeken en het helpen met verhuizen.”

Met welke drie woorden kun jij jezelf het beste omschrijven?

Mareno: “Behulpzaam, sociaal en genieten.”

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven?

Mareno: “Ik denk dat zij mij zouden omschrijven als een persoon die van elke situatie het beste probeert te maken en altijd een leuke sfeer probeert te creëren. Daarnaast zet ik me altijd voor de volle 100% in, maar ben ik altijd in voor een grapje.”

Oké Mareno, we hebben een goed beeld van jou als persoon. Nu willen we graag meer weten over jou binnen het bedrijf.

Waarom heb je gekozen om bij Senior Verhuizer stage te lopen?

Mareno: “Na het sollicitatiegesprek met Maarten was ik zeer enthousiast over de stage die Maarten mij bood. Naast de diversiteit van de werkzaamheden (ik vind afwisseling erg belangrijk), vond ik Maarten en Berni super aardige en vrolijke personen en de sfeer voelde direct goed.”

Wat heeft Junior Accountmanager te maken met verhuizen?

Mareno: “Goede vraag! Zoals je het nu zegt in principe weinig. Echter zijn veel bedrijven afhankelijk van klanten. Ik voer werkzaamheden uit waarbij ik (potentiële) klanten benader en ze probeer te werven. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je geen ‘restaurant kan runnen wanneer je de wc’s nooit hebt geschrobd’. Kortom, eerst het bedrijf en alle werkzaamheden leren kennen voordat je iets kan aanbieden aan klanten. Daarnaast kan ik klanten zo goed mogelijk helpen wanneer ik over voldoende kennis beschik.”

Mareno

Wat vind je van Senior Verhuizer?

Mareno: “Ik vind het bedrijf zeer uniek ten opzichte van reguliere verhuisbedrijven. Senior Verhuizer ontzorgt de klant volledig. Waar een regulier verhuisbedrijf stopt gaat Senior Verhuizer verder. Zij sluiten de tv aan, leggen vloerbedekking en hangen schilderijen op. Senior Verhuizer zorgt ervoor dat de mensen zich direct thuis voelen in hun nieuwe thuis!”

 

 

Back To Top