Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Over ons

×

Hoe het begon 8 jaar geleden…

Toen Maarten (eigenaar van Senior Verhuizer) bij reguliere verhuisbedrijven werkte, ging hij vaak naar huis met een knagend gevoel: hij verhuisde senioren naar een nieuwe woning, maar niks was aangesloten of werkte. Dit moest en kon stukken beter! En zo is het unieke concept van Senior Verhuizer ontstaan. Wij regelen alles van A(dministratie) tot Z(enders instellen)!

2012

Maarten richt Senior Verhuizer op: een verhuisbedrijf die zich specifiek richt op de wensen en behoeften van senioren.

2014

Berni wordt mede-eigenaar van Senior Verhuizer.

2015

Senior Verhuizer verhuist naar de Vlamoven 34 in Arnhem.

2017

Inmiddels bestaan we meer dan 5 jaar en hebben we ruim 400 verhuizingen gerealiseerd. Ons team bestaat momenteel uit 8 personen en we blijven groeien.

2018

Steeds meer zorgorganisaties schakelen ons in als projectverhuizer. Denk hierbij aan interne verhuizingen tijdens verbouwingen. Maar ook grotere projecten bij verhuizing naar een nieuwe locatie. U kunt gewoon doorwerken en wij nemen alles rondom de verhuizing uit handen. Zowel in het voortraject en de communicatie naar de cliënten, als de uitvoering door middel van een projectplanning.

Ons team

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan