skip to Main Content
026 - 702 42 60 info@seniorverhuizer.nl

Hoe het begon 5 jaar geleden...

Toen Maarten (eigenaar van Senior Verhuizer) bij reguliere verhuisbedrijven werkte, ging hij vaak naar huis met een knagend gevoel: hij verhuisde senioren naar een nieuwe woning, maar niks was aangesloten of werkte. Dit moest en kon stukken beter! En zo is het unieke concept van Senior Verhuizer ontstaan. Wij regelen alles van A(dministratie) tot Z(enders instellen)!

over ons | senior verhuizer

2012
Maarten richt Senior Verhuizer op: een verhuisbedrijf die zich specifiek richt op de wensen en behoeften van senioren. Lees hier het hele interview.

2014
Berni wordt mede-eigenaar van Senior Verhuizer. Lees hier het hele interview.

2015
Senior Verhuizer verhuist naar de Vlamoven 34 in Arnhem. Lees hier het hele bericht.

2017
Inmiddels bestaan we meer dan 5 jaar en hebben we ruim 400 verhuizingen gerealiseerd. Ons team bestaat momenteel uit 8 personen en we blijven groeien.

Over onze aanpak

Wilt u meer weten over onze verhuisdiensten en wat ons onderscheidt? Bekijk dan onderstaande video.

Ontmoet ons team
Maarten Steffen

Maarten Steffen

Maak kennis met Maarten, de duizendpoot binnen en het brein achter Senior Verhuizer. Ondanks hij de eigenaar is van Senior Verhuizer, steekt hij graag zijn handen uit de mouwen.

Berni Van Vloten

Berni van Vloten

Berni is mede-eigenaar  en multi-manager binnen Senior Verhuizer. Hij plant, organiseert en regelt alles rondom uw verhuizing, zodat deze soepel en zorgeloos verloopt.

Charlene Arends

Charlene Arends

Ontvangt u een nieuwsbrief of  leest u een blog? Dan is de kans groot dat Charlene hier verantwoordelijk voor is. Als online marketeer vertegenwoordigt zij ons via internet.

Over onze verhuisdiensten

Elke behoefte is anders en dus ook de invulling van een verhuizing. Zeker wanneer het een dementerende oudere betreft. Wennen aan een nieuwe woning is voor iedereen makkelijker als alles in de nieuwe woning op dezelfde plek staat en hangt. We luisteren naar uw wensen en behoeften en geven een invulling aan de verhuizing die bij u past. Voor ons is verhuizen maatwerk!

Back To Top