skip to Main Content

Hoe het begon 8 jaar geleden...

Toen Maarten (eigenaar van Senior Verhuizer) bij reguliere verhuisbedrijven werkte, ging hij vaak naar huis met een knagend gevoel: hij verhuisde senioren naar een nieuwe woning, maar niks was aangesloten of werkte. Dit moest en kon stukken beter! En zo is het unieke concept van Senior Verhuizer ontstaan. Wij regelen alles van A(dministratie) tot Z(enders instellen)!

over ons | senior verhuizer

2012

Maarten richt Senior Verhuizer op: een verhuisbedrijf die zich specifiek richt op de wensen en behoeften van senioren.

2014

Berni wordt mede-eigenaar van Senior Verhuizer.

2015

Senior Verhuizer verhuist naar de Vlamoven 34 in Arnhem.

2017

Inmiddels bestaan we meer dan 5 jaar en hebben we ruim 400 verhuizingen gerealiseerd. Ons team bestaat momenteel uit 8 personen en we blijven groeien.

2018

Steeds meer zorgorganisaties schakelen ons in als projectverhuizer. Denk hierbij aan interne verhuizingen tijdens verbouwingen. Maar ook grotere projecten bij verhuizing naar een nieuwe locatie. U kunt gewoon doorwerken en wij nemen alles rondom de verhuizing uit handen. Zowel in het voortraject en de communicatie naar de cliënten, als de uitvoering door middel van een projectplanning.

Ontmoet ons team
Maarten Steffen

Maarten Steffen

Maak kennis met Maarten, de duizendpoot binnen en het brein achter Senior Verhuizer. Ondanks hij de eigenaar is van Senior Verhuizer, steekt hij graag zijn handen uit de mouwen.

Berni Van Vloten

Berni van Vloten

Berni is mede-eigenaar  en multi-manager binnen Senior Verhuizer. Hij plant, organiseert en regelt alles rondom uw verhuizing, zodat deze soepel en zorgeloos verloopt.

Charlene Arends

Charlene Arends

Ontvangt u een nieuwsbrief of  leest u een blog? Dan is de kans groot dat Charlene hier verantwoordelijk voor is. Als online marketeer vertegenwoordigt zij ons via internet.

Over onze verhuisdiensten

Elke behoefte is anders en dus ook de invulling van een verhuizing. Zeker wanneer het een dementerende oudere betreft. Wennen aan een nieuwe woning is voor iedereen makkelijker als alles in de nieuwe woning op dezelfde plek staat en hangt. We luisteren naar uw wensen en behoeften en geven een invulling aan de verhuizing die bij u past. Voor ons is verhuizen maatwerk!

Back To Top