skip to Main Content

Klanten

Via Facebook of de Feedbackcompany kunnen klanten ons beoordelen en referentie geven. De Feedbackcompany is een onafhankelijke organisatie waar zij na een verhuizing hun ervaringen met ons en anderen kunnen delen. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren en weet u wat u van ons kunt verwachten, voor-, tijdens en na een verhuizing.

Partners

In ons netwerk zitten verschillende zorgcentra, gemeenten, stichtingen en goede doelen in Arnhem en de omliggende regio’s. Door goed naar onze klanten en partners te luisteren, weten wij wat er speelt en kunnen wij onze dienstverlening hierop aanpassen. Zo is bijvoorbeeld ons concept van het kopiëren van kamers voor dementerende senioren ontstaan.

Goede doelen die wij steunen

Wie goed doet, goed ontmoet. Zo luidt het gezegde. En daar geloven wij heilig in. Wij steunen verschillende goede doelen. Dit door bijvoorbeeld oude spullen en gereedschap een tweede leven te geven,  zodat mensen die minder goed bedeeld zijn de kans krijgen op een betere toekomst.

Referenties van klanten

Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele verhuizing doorgemaakt. Op een zorgvuldige manier zijn een aantal kasten en meubelstukken zo gekopieerd dat het leek alsof ze er altijd gestaan hadden. Joke Brans

Gevraagd voor de verhuizing van ons kantoor naar een nieuwe locatie op korte termijn. Kon snel geregeld worden, binnen een paar dagen hadden we een bezichtiging en een offerte. Binnen twee weken kon er verhuisd worden.

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig verlopen. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt en was de heer van Vloten snel aanwezig. Hij had allerlei tips om de verhuizing soepel te laten verlopen. M. Schellings

Onze partners
Partners | Senior Verhuizer
Back To Top