skip to Main Content

Onze samenwerkingspartners

Senior Verhuizer werkt samen met verschillende partners, waaronder goede doelen en stichtingen. Door het doneren van oude spullen of gereedschap aan mensen die het hard nodig hebben, dragen we samen met u een steentje bij aan een betere samenleving.

Keten dementie | Senior Verhuizer

Keten Dementie

Verscheidene bedrijven hebben zich verenigd in een keten genaamd de Liemers. Zij helpen mensen om dementie eerder te herkennen en mensen die ermee te maken hebben te helpen door het verstrekken van informatie, begeleiding of hulp. Er wordt hulp geboden in de vorm van mantelzorg, door professionals of vrijwilligers.

De zonnebloem partner | Senior Verhuizer

De Zonnebloem

De Zonnebloem bezorgt mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. En hier zijn tienduizenden vrijwilligers bij betrokken. Ook Senior Verhuizer draagt haar steentje bij.

Erkend stage leerbedrijf Partner Senior Verhuizer

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

We zijn een Erkend Stage Leerbedrijf en geven studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Zo kunnen we de jeugd opleiden tot ware vakmensen, die ze een goede basis geven voor de toekomst!

Gered gereedschap | Senior Verhuizer

Gered Gereedschap

Gered gereedschap doneert gereedschap aan jongeren in werelddelen als Azië, Afrika en Zuid-Amerika, zodat zij een vak kunnen leren en een zelfstandig bestaan opbouwen.

SWOA - welzijnsorganisatie voor Arnhemse ouderen partner | Senior Verhuizer

SWOA

SWOA ondersteunt ouderen op alle gebieden. Wij hebben een samenwerking met een verhuismanager van de SWOA die u tijdens uw gehele verhuizing kan bijstaan en begeleiden.

Reshare Leger des Heils partner | senior verhuizer

Leger des Heils

Reshare van het leger des Heils zamelt kleding in voor mensen die rond moeten komen van een minimum. Het geld dat binnenkomt van deze kleding wordt aan lopende projecten besteed.

Clini clowns | Senior Verhuizer

Clini Clowns

Cartridges en oude mobiele telefoons worden gedoneerd aan de Clini Clowns. Deze organisatie zet zich in voor zieke kinderen door ze te laten lachen, zodat ze even vergeten dat ze ziek zijn.

Tocare

ToCare is specialist in het leveren van zorgprofessionals van elk niveau voor alle soorten zorgorganisaties. Zo beschikken organisaties over voldoende flexibel inzetbaar en gekwalificeerd personeel én vinden zorgprofessionals een functie die past bij hun agenda, wensen en ambities.

Back To Top