Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuizen staat in de top tien van meest stressvolle situaties. Een verhuizing is niet alleen het overbrengen van uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning, maar er komt zoveel meer bij kijken. Bij ouderen is dit gevoel nog vele malen erger. Dit is iets wat wij bij Senior Verhuizer weten en daarom hanteren onze verhuizers een rustige en persoonlijke aanpak. Met onze werkwijze en extra diensten, kunnen wij u volledig ontzorgen. Dit is wat ons onderscheidt ten opzichte van andere verhuisbedrijven. Als vooraanstaand verhuisbedrijf in Apeldoorn doen wij net dat beetje extra wat nodig is om de gehele verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Apeldoorn

Aanpak van ons verhuisbedrijf

Negen van de tien keer hebben wij te maken met een verhuizing van groot naar kleiner. Dit betekent dat niet al uw spullen mee verhuizen. Een eerstvolgende stap is dan ook het uitzoeken welke meubels meegaan. Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen. Dit kan in verschillende mate, namelijk met onze verhuisconsulent die u bij elke stap bijstaat of door middel van het geven van advies op uw gemaakte keuzes. Wij werken met een coderingssysteem met verschillende kleuren stickers. Dit zorgt ervoor dat direct duidelijk is wat meegaat en wat achterblijft. Ook wordt hiermee aangeduid in welke kamer de spullen moeten staan en wat er in de dozen zit. Op deze manier kan de verhuisdag soepel verlopen. Voorbereiding is ook bij een verhuizing het halve werk.

Meer dan verhuizen

Naast het veilig overbrengen van uw inboedel naar de nieuwe woning, kunnen wij u ook bijstaan bij alle andere werkzaamheden rondom de verhuizing. Denk hierbij aan het in- en uitpakken van uw spullen en het de- en monteren van meubels. Ook het ontruimen en herstellen van uw oude woning en het opknappen van uw nieuwe woning zijn werkzaamheden die wij uitvoeren. Als wij de deur achter ons dichttrekken is uw nieuwe woning klaar om in te trekken en voelt u zich direct thuis. Ook uw oude woning is klaar om overgedragen te worden aan de verhuurder of is klaar voor de verkoop. Wilt u van of naar Apeldoorn verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Verhuizen Apeldoorn

Uw verhuisbedrijf in Apeldoorn en omgeving

Een uitgebreide verhuizing kan bestaan uit een inpakdag, een verhuisdag en vervolgens uitpakdag. Onze verhuizers zijn ook direct klusjesmannen en kunnen uw meubels demonteren en weer in elkaar zetten in de nieuwe woning. Ook lampen en schilderijen worden opgehangen, zodat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Terwijl u kunt genieten van uw nieuwe woning, zullen wij in uw oude woning de achtergebleven meubels afvoeren naar kringloop of stort. Wij zorgen dat de woning opgeleverd kan worden aan de verhuurder of klaar is voor de verkoop. Wij gaan pas weg als alles is afgerond en wij aan al uw wensen hebben voldaan.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf in Apeldoorn en omgeving

Hoe onze verhuizers werken

Wij hanteren een persoonlijke en rustige aanpak. Een verhuizing is een hectische periode en zoals gezegd is dit voor een ouder iemand nog vele malen heftiger. Vanaf het eerste tot het laatste contactmoment heeft u één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een prettige en ook effectieve manier van werken. Het eerste contactmoment is het offertegesprek, ook wel kennismakingsgesprek, waarin wij een inventarisatie maken van uw inboedel en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen kwijt en geven wij advies. In dit open gesprek willen wij u direct laten zien wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Meer informatie over ons verhuisbedrijf Apeldoorn?

Wilt u meer weten over wat ons verhuisbedrijf en onze verhuizers voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar onze unieke werkwijze en hoe deze u kan ontzorgen? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan