skip to Main Content

Regio Apeldoorn

Senior Verhuizer biedt een uniek concept van verhuizen voor senioren in omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Beekbergen. Wij doen méér dan alleen verhuizen. Ons werk zit er op als alles staat, hangt en werkt!

Senioren verhuisbedrijf Den Bosch | Senior Verhuizer

Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele overgang kunnen maken van haar eigen vertrouwde huis naar een nieuwe woonplek.

Wat wij doen

Wanneer u ons uw verhuizing van of Apeldoorn toevertrouwd, bent u zeker van een zorgeloze verhuizing, gestructureerde aanpak en scherp tarief. Waar andere verhuisbedrijven zich liever niet wagen aan klussen rondom het verhuizen, is Senior Verhuizer hierin gespecialiseerd. Wij regelen alles waar u zich liever niet mee bezig houdt. Wij verzorgen diensten zoals: schilderwerk, het leggen van een nieuwe vloer, het aansluiten van uw apparatuur en het ophangen van schilderijen, lampen en klokken. Alles is mogelijk.

Hoe wij werken

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. Daarom is er vanaf het begin tot einde altijd één aanspreekpunt waarbij u terecht kunt. Dit is een groot voordeel want afstemming is heel belangrijk tijdens een verhuizing. Een schilder kan pas aan de slag zodra de stukadoor klaar is, dan moet de vloer er nog in en daarna kan er pas verhuisd worden. Bovendien is het inhuren van losse bedrijven vaak duurder. Denk aan voorrijkosten die veel bedrijven hanteren. Bij Senior Verhuizer is alles centraal en inzichtelijk geregeld. Zo betaalt u nooit teveel.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Apeldoorn

Apeldoorn telt momenteel 147.545 inwoners. Apeldoorn staat bekend om paleis het Loo en de prachtige parken zoals het Oranjepark, Wilheminapark en het Verzetstrijderspark maar ook het Mheenpark, Matenpark en het Zuiderpark. Plekken waar een mens heerlijk tot rust kan komen. Voor een drankje gaat men naar het Caterplein, Raadhuisplein of voor de grote evenementen naar het Leienplein. Er zijn een aantal kerken, zoals de Tabernakelkerk de Grote Kerk, The Living Kerk of de Apeldoornse Gereformeerde Kerk. Wilt u met een gerust hart vanuit of naar Apeldoorn verhuizen?

Back To Top