skip to Main Content

Regio Apeldoorn

Een verhuizing is niet alleen het overbrengen van uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning. Er komt zoveel meer bij kijken. Verhuizen staat dan ook niet voor niets in de top tien van meest stressvolle situaties. Bij ouderen is dit gevoel nog vele malen erger. Dit is iets wat wij bij Senior Verhuizer weten en daarom hanteren wij een rustige en persoonlijke aanpak. Deze persoonlijke aanpak, en de extra diensten om u volledig te kunnen ontzorgen, is wat ons onderscheidt ten opzichte van andere verhuizers. Als vooraanstaand verhuisbedrijf Apeldoorn doen wij net dat beetje extra wat nodig is om de gehele verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast het veilig overbrengen van uw inboedel naar de nieuwe woning, kunnen wij u ook bijstaan bij alle andere werkzaamheden rondom de verhuizing. Denk hierbij aan het in- en uitpakken van uw spullen en het de- en monteren van meubels. Ook het ontruimen en herstellen van uw oude woning en het opknappen van uw nieuwe woning zijn werkzaamheden die wij uitvoeren. Als wij de deur achter ons dichttrekken is uw nieuwe woning klaar om in te trekken en voelt u zich direct thuis. Ook uw oude woning is klaar om overgedragen te worden aan de verhuurder of is klaar voor de verkoop. Wilt u van of naar Apeldoorn verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Senioren verhuisbedrijf Den Bosch | Senior Verhuizer

Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele overgang kunnen maken van haar eigen vertrouwde huis naar een nieuwe woonplek.

Uitvoering verhuizing

Negen van de tien keer hebben wij te maken met een verhuizing van groot naar kleiner. Dit betekent dat niet al uw spullen mee verhuizen. Een eerstvolgende stap is dan ook het uitzoeken welke meubels meegaan. Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen. Dit kan in verschillende mate, namelijk met onze verhuisconsulent die u bij elke stap bijstaat of door middel van het geven van advies op uw gemaakte keuzes. Wij werken met een coderingssysteem met verschillende kleuren stickers. Dit zorgt ervoor dat direct duidelijk is wat meegaat en wat achterblijft. Ook wordt hiermee aangeduid in welke kamer de spullen moeten staan en wat er in de dozen zit. Op deze manier kan de verhuisdag soepel verlopen. Voorbereiding is ook bij een verhuizing het halve werk.

Een uitgebreide verhuizing kan bestaan uit een inpakdag, een verhuisdag en vervolgens uitpakdag. Onze verhuizers zijn ook direct klusjesmannen en kunnen uw meubels demonteren en weer in elkaar zetten in de nieuwe woning. Ook lampen en schilderijen worden opgehangen, zodat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Terwijl u kunt genieten van uw nieuwe woning, zullen wij in uw oude woning de achtergebleven meubels afvoeren naar kringloop of stort. Wij zorgen dat de woning opgeleverd kan worden aan de verhuurder of klaar is voor de verkoop. Wij gaan pas weg als alles is afgerond en wij aan al uw wensen hebben voldaan.

Onze werkwijze

Wij hanteren een persoonlijke en rustige aanpak. Een verhuizing is een hectische periode en zoals gezegd is dit voor een ouder iemmand nog vele malen heftiger. Vanaf het eerste tot het laatste contactmoment heeft u één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een prettige en ook effectieve manier van werken. Het eerste contactmoment is het offertegesprek, ook wel kennismakingsgesprek, waarin wij een inventarisatie maken van uw inboedel en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen kwijt en geven wij advies. In dit open gesprek willen wij u direct laten zien wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Kennismaken?

Maak kennis met de totale ontzorging van ons verhuisbedrijf Apeldoorn en vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u ons benaderen voor spoed verhuizingen en het verhuizen van dementerende ouderen, waarbij we de gehele inrichting van de woning kopiëren. Wij kunnen u tijdens het gehele proces ondersteunen en werkzaamheden uit handen nemen. Profiteer nu van onze voordelen.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf Apeldoorn? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Over de regio Apeldoorn & Verhuizen

Apeldoorn telt momenteel 147.545 inwoners. Apeldoorn staat bekend om paleis het Loo en de prachtige parken zoals het Oranjepark, Wilheminapark en het Verzetstrijderspark maar ook het Mheenpark, Matenpark en het Zuiderpark. Plekken waar een mens heerlijk tot rust kan komen. Voor een drankje gaat men naar het Caterplein, Raadhuisplein of voor de grote evenementen naar het Leienplein. Er zijn een aantal kerken, zoals de Tabernakelkerk de Grote Kerk, The Living Kerk of de Apeldoornse Gereformeerde Kerk. Wilt u met een gerust hart vanuit of naar Apeldoorn verhuizen?

Back To Top