skip to Main Content

Verhuizers regio Arnhem

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. Daarom hanteren we bij Senior Verhuizer een rustigere aanpak met meer zorg en extra diensten in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Als vooraanstaand verhuisbedrijf in Arnhem zetten onze verhuizers net even dat stapje extra om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten lopen. Vanaf het eerste moment.

Dat houdt in dat we niet alleen fungeren als verhuizer, maar ook als klusjesman die uw oude woning vakkundig ontruimt en bezemschoon oplevert. Daarnaast maken we ook uw nieuwe woning meteen bewoonbaar. We monteren uw meubels, zetten en hangen alles op de juiste plek en sluiten uw apparatuur aan. Zodat u zich direct thuis voelt in uw nieuwe woning. Wilt u van of naar Arnhem verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Zo verhuizen wij

Bij Senior Verhuizer zorgen we voor één aanspreekpunt. Dat betekent één persoon waarmee u de verhuizing af kunt stemmen en waarbij u terecht kunt met al uw vragen. Dat werkt wel zo prettig … én efficiënt. We komen vooraf graag even met u kennismaken en naar uw situatie kijken om in te schatten wat er moet gebeuren. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten van ons als verhuisbedrijf.

Samen met u bekijken we welke spullen wel en welke spullen niet meegaan naar uw nieuwe woning. We verpakken alles netjes in dozen en voorzien deze van de juiste labels, zodat we de spullen gemakkelijk op de juiste plek weer uit kunnen pakken. We demonteren, indien nodig, uw grote meubels en verpakken al het meubilair in verhuisdekens met folie. Zo raakt er niets beschadigd.

Inrichten & bewoonbaar maken

Als alle dozen op de juiste plek staan gaan we uitpakken. U bepaalt waar alles komt te staan en hangen, wij zetten het neer en hangen het op. We monteren uw meubels en sluiten uw apparatuur direct weer aan, zodat u zich meteen weer thuis voelt. Ondertussen ontruimt onze klusjesman eventueel uw oude woning en levert hem op aan de de verhuurder of nieuwe bewoners. We trekken de deur pas achter ons dicht als u tevreden bent.

Meer informatie over onze verhuisdiensten?

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Arnhem? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Voordelen van onze verhuisdiensten:

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Arnhem & Verhuizen

Arnhem is een prachtige woonomgeving met prachtige plaatsen zoals de Rijnkade, het Sonsbeekpark of de Veluwe. De stad is bekend van de “Slag om Arnhem” en om z’n mode invloeden, met het groeiende Musis-kwartier en de hogeschool voor de kunsten. Arnhem heeft een prachtige binnenstad waar men gezellig kan winkelen of een kop koffie drinken aan een terrasje op de korenmarkt. Schakelt u een verhuisbedrijf in Arnhem in? Bij Seniorverhuizer kunt u verwachten dat we de stress en lasten van uw verhuizing wegnemen. Wij behandelen uw spullen met zorg en al onze verhuizers bij dit verhuisbedrijf in Arnhem zijn zeer vakkundig.

Back To Top