Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. Daarom hanteren we bij Senior Verhuizer een rustigere aanpak met meer zorg en extra diensten in vergelijking met andere verhuisbedrijven. Als vooraanstaand verhuisbedrijf in Arnhem zetten onze verhuizers net even dat stapje extra om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten lopen. Vanaf het eerste moment. Wilt u van of naar Arnhem verhuizen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Arnhem

Onze werkwijze als verhuisbedrijf in Arnhem

Bij Senior Verhuizer zorgen we voor één aanspreekpunt. Dat betekent één persoon waarmee u de verhuizing af kunt stemmen en waarbij u terecht kunt met al uw vragen. Dat werkt wel zo prettig … én efficiënt. We komen vooraf graag even met u kennismaken en naar uw situatie kijken om in te schatten wat er moet gebeuren. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten van onze verhuizers in regio Arnhem. Bovendien helpt dit ons om het beste resultaat te leveren.

Samen met u bekijken we welke spullen wel en welke spullen niet meegaan naar uw nieuwe woning. We verpakken alles netjes in dozen en voorzien deze van de juiste labels, zodat we de spullen gemakkelijk op de juiste plek weer uit kunnen pakken. We demonteren, indien nodig, uw grote meubels en verpakken al het meubilair in verhuisdekens met folie. Zo raakt er niets beschadigd.

Volledige ontzorging door verhuizers in Arnhem

Als verhuisbedrijf in Arnhem bieden we u volledige ontzorging. Dat houdt in dat we niet alleen fungeren als verhuizer, maar ook als klusjesman die uw oude woning vakkundig ontruimt en bezemschoon oplevert voor verkoop woningbouw of verhuur. Daarnaast maken we ook uw nieuwe woning meteen bewoonbaar. We monteren uw meubels, zetten en hangen alles op de juiste plek en sluiten uw apparatuur aan. Zodat u zich direct thuis voelt in uw nieuwe woning.

Vraag offerte aan

Verhuizing Arnhem

Inrichten en montage door onze verhuizers in Arnhem

Als alle dozen op de juiste plek staan gaan we uitpakken. U bepaalt waar alles komt te staan en hangen, wij zetten het neer en hangen het op. We monteren uw meubels en sluiten uw apparatuur direct weer aan, zodat u zich meteen weer thuis voelt. Ondertussen ontruimt onze klusjesman eventueel uw oude woning en levert hem op aan de verhuurder of nieuwe bewoners. We trekken de deur pas achter ons dicht als u tevreden bent.

Verhuizers in Arnhem met kennis van dementie

Voor veel senioren is het stressvol om te verhuizen, zeker wanneer er sprake is van dementie. Naast dat we gespecialiseerd zijn in het verhuizen van ouderen, hebben we ook kennis van dementie. Onze verhuizers in Arnhem zijn opgeleid om mensen met dementie te kunnen begeleiden tijdens een verhuizing. Daarnaast nemen we extra tijd. We snappen dat het allemaal wat langzamer gaat en dat snelle veranderingen lastig zijn. Daarom nemen we voor senioren rustig de tijd met een verhuizing.

Dit ziet u ook terug in het resultaat. Als verhuisbedrijf in Arnhem zorgen we er namelijk zo goed mogelijk voor dat alles hetzelfde blijft. Zo verven we de muren van uw nieuwe woning in dezelfde kleur en houden we dezelfde indeling aan van het interieur. Dit realiseren we tot in de kleinste details: van de planten op de vensterbank tot de fotolijstjes op de kast. In het realiseren van dit resultaat zullen we de tijd nemen om de beste opties met u te overleggen.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf in Arnhem en omgeving

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Arnhem

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Arnhem? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan