skip to Main Content

Regio Arnhem

Senior Verhuizer biedt een uniek concept van verhuizen voor senioren in omgeving van Arnhem, Huissen, Oosterbeek en Velp. Wij doen méér dan reguliere verhuisbedrijven. Ons werk zit er op als alles op zijn plek staat en hangt!

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Wat wij doen

Wanneer u enkele of alle werkzaamheden aan Senioren verhuisbedrijf Arnhem overlaat, bent u zeker van een zorgeloze verhuizing, een gestructureerde aanpak en een scherp tarief. We hebben speciale verhuisstickers om uw dozen en meubels alvast een plek in de nieuwe woning toe te wijzen. We gebruiken bubbeltjesfolie en verhuisdekens om uw meubels optimaal te beschermen.

Hoe wij werken

Wij hebben een persoonlijke aanpak en daarom is er van de eerste tot de laatste stap altijd één aanspreek punt waarbij u terecht kunt. Dit betekent dat u contact heeft met één persoon in plaats van dat u alles moeten afstemmen met vijf verschillende organisaties. Zo kan een schilder pas na het leggen van tapijt of laminaat langskomen en kan pas daarna de verhuizing plaatsvinden. Dit scheelt u een hoop geregel en geld, zoals extra voorrijkosten die bedrijven hanteren.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Arnhem

Arnhem is een prachtige woonomgeving met prachtige plaatsen zoals de Rijnkade, het Sonsbeekpark of de Veluwe. De stad is bekend van de “Slag om Arnhem”en om z’n mode invloeden, met het groeiende Musis-kwartier en de hogeschool voor de kunsten. Arnhem heeft een prachtige binnenstad waar men gezellig kan winkelen of een kop koffie drinken aan een terrasje op de korenmarkt. Schakelt u een verhuisbedrijf in Arnhem in? Bij Seniorverhuizer kunt u verwachten dat we de stress en lasten van uw verhuizing wegnemen. Wij behandelen uw spullen met zorg en al onze verhuizers bij dit verhuisbedrijf in Arnhem zijn zeer vakkundig.

Back To Top