skip to Main Content

Regio Den Bosch

Verhuizen, ook u heeft er weleens mee te maken gehad en zal weten dat er heel veel bij komt kijken. Bij een verhuizing van een senior zijn er nog meer zaken om rekening mee te houden. Bij Senior Verhuizer weten wij dit maar al te goed en bieden een uniek concept aan voor het verhuizen van senioren in omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught. Wij kunnen u volledig ontzorgen door echt alle taken uit handen te nemen. Denk aan het inpakken en uitpakken, de-montagewerkzaamheden, het installeren van apparatuur en ook de oplevering van uw oude woning. U kunt elke vraag bij ons neerleggen en wij denken met u mee. Wij gaan pas naar huis wanneer u tevreden bent.

Senioren verhuisbedrijf Den Bosch | Senior Verhuizer

Bijzonder betrouwbaar en zonder meer aan te bevelen.

Wat wij doen

Senior Verhuizer kan al uw taken rondom een verhuizing uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen in uw nieuwe woning kunt betrekken. We weten dat het verhuizen naar een andere woonomgeving een emotioneel proces kan zijn en elke verhuizing is uniek. Ons motto is: “Zorgeloos Verhuizen”. Wij verzorgen diensten zoals: schilderwerk, het leggen van een nieuwe vloer, het aansluiten van uw apparatuur en het ophangen van schilderijen, lampen en klokken.

Hoe wij werken

Het is prettig om de zaken af te stemmen met een vast contactpersoon. U hoeft niet alles te regelen met meerdere organisaties. Mensen zien het vaak als groot voordeel dat alle zaken met één vast aanspreekpunt geregeld kunnen worden. Bijvoorbeeld de planning van schilderswerkzaamheden of het leggen van de vloer. Dit moet plaatsvinden voor de verhuizing van de inboedel. En meer bedrijven brengen ook hogere kosten met zich mee.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Den Bosch

Den Bosch is een echte cultuurstad. Natuurlijk bekend om de Carnaval dan verandert Den Bosch in Oeteldonk. Voor rust in de mooie parken van Den Bosch kunt u een bezoek brengen aan het Prins Hendrikpark, Stadspark, Mariënburg Heempark of in het Bleekerstraatje. Voor een drankje of hapje gaat u naar de Uilenburg, de Parade of de Korte Putstraat. De kerken in Den Bosch bestaan uit Sint-Janskathedraal, de Wederkomstkerk, Heilige Anna kerk, de Lutherse kerk Sint-Cathrienkerk of de St. Lucas kerk.

Back To Top