Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen in de regio Den Bosch

aan voor ouderen en kunnen u of uw naaste volledig ontzorgen. Met ons brede aanbod aan verhuisdiensten kunnen wij echt alle taken uit handen te nemen. Denkt u hierbij niet alleen aan het inpakken en uitpakken, maar ook aan (de)montagewerkzaamheden, het installeren van apparatuur en de oplevering van uw oude woning. U kunt elke vraag bij ons neerleggen en wij denken graag met u mee. Wij gaan pas naar huis wanneer u 100% tevreden bent.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Den Bosch

Ontzorgd verhuizen

Senior Verhuizer kan al uw taken rondom een verhuizing uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen in uw nieuwe woning kunt betrekken. We weten dat het verhuizen naar een andere woonomgeving een emotioneel proces kan zijn en elke verhuizing is uniek. Ons motto is: “Zorgeloos Verhuizen”. Wij verzorgen diensten zoals: schilderwerk, het leggen van een nieuwe vloer, het aansluiten van uw apparatuur en het ophangen van schilderijen, lampen en klokken.

Hoe wij te werk gaan

Het is prettig om alle zaken rondom de verhuizing af te stemmen met een bedrijf en een vaste contactpersoon. U hoeft niet alles te regelen met meerdere organisaties. Mensen zien het vaak als groot voordeel dat alle zaken met één vast aanspreekpunt geregeld kunnen worden. Bijvoorbeeld de planning van schilder werkzaamheden of het leggen van de vloer. Dit moet plaatsvinden voor de verhuizing van de inboedel. Hiermee bespaart u tijd, kosten en heeft u volledig overzicht. Verhuizen hoeft geen stressvolle aangelegenheid te zijn!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Seniorverhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan