skip to Main Content

Verhuizen in de regio Den Bosch

Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Bosch die zich speciaal richt op senioren? Een verhuisbedrijf die verder gaat dan regulieren bedrijven, omdat u weet dat elke verhuizing anders is? Wij van Seniorverhuizer bieden een uniek concept aan voor ouderen en kunnen u of uw naaste volledig ontzorgen. Met ons brede aanbod aan verhuisdiensten kunnen wij echt alle taken uit handen te nemen. Denkt u hierbij niet alleen aan het inpakken en uitpakken, maar ook aan (de)montagewerkzaamheden, het installeren van apparatuur en de oplevering van uw oude woning. U kunt elke vraag bij ons neerleggen en wij denken graag met u mee. Wij gaan pas naar huis wanneer u 100% tevreden bent.

Senioren verhuisbedrijf Den Bosch | Senior Verhuizer

Bijzonder betrouwbaar verhuisbedrijf en zonder meer aan te bevelen.

Ontzorgd verhuizen

Senior Verhuizer kan al uw taken rondom een verhuizing uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen in uw nieuwe woning kunt betrekken. We weten dat het verhuizen naar een andere woonomgeving een emotioneel proces kan zijn en elke verhuizing is uniek. Ons motto is: “Zorgeloos Verhuizen”. Wij verzorgen diensten zoals: schilderwerk, het leggen van een nieuwe vloer, het aansluiten van uw apparatuur en het ophangen van schilderijen, lampen en klokken.

Hoe wij te werk gaan

Het is prettig om alle zaken rondom de verhuizing af te stemmen met een bedrijf en een vaste contactpersoon. U hoeft niet alles te regelen met meerdere organisaties. Mensen zien het vaak als groot voordeel dat alle zaken met één vast aanspreekpunt geregeld kunnen worden. Bijvoorbeeld de planning van schilder werkzaamheden of het leggen van de vloer. Dit moet plaatsvinden voor de verhuizing van de inboedel. Hiermee bespaart u tijd, kosten en heeft u volledig overzicht. Verhuizen hoeft geen stressvolle aangelegenheid te zijn!

Onze verhuisdiensten op een rij:

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Verhuizen naar Den Bosch

Verhuist u naar Den Bosch, dan komt u in een echte cultuurstad terecht. Den Bosch is natuurlijk alom bekend om de Carnaval, verandert dan in Oeteldonk en dan staat de hele stad op z’n kop. Rust kunt u vinden in de mooie parken en voor Bosche cultuur kunt u een bezoek brengen aan het Prins Hendrikpark, Stadspark, Mariënburg Heempark of in het Bleekerstraatje. De kerken in Den Bosch bestaan uit Sint-Janskathedraal, de Wederkomstkerk, Heilige Anna kerk, de Lutherse kerk Sint-Cathrienkerk of de St. Lucas kerk. Voor een lekker hapje of drankje kunt u terecht op de Uilenburg, de Parade of de Korte Putstraat.

Back To Top