Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Doesburg

Bij een verhuizing van uzelf of een geliefde of familielid komt veel kijken, zeker als degene die gaat verhuizen wat ouder is. Er zijn veel spullen, vaak is de nieuwe woning wat kleiner, en niet alles kan zelf gedaan worden. Senior Verhuizer schiet graag te hulp als full-service verhuisbedrijf in Doesburg. Met extra diensten voor het opleveren van de nieuwe woning en het goed achterlaten van de oude woning. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Doesburg

Doesburg verhuisbedrijf met totale ontzorging

Als verhuisbedrijf in Doesburg hanteren we graag een persoonlijke en rustige aanpak, die bij u past. We plannen eerst een kennismakingsgesprek en maken een inventarisatie van uw spullen. Wat moet er verhuisd worden? Welke meubelen dienen gedemonteerd te worden? Vaak heeft u ook spullen over die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe betrekking. Deze kunnen we indien gewenst voor u opruimen of schenken aan een goed doel.

Ervaar extra services bij ons verhuisbedrijf in Doesburg

Bij Senior Verhuizer zetten we graag wat stappen extra, zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Naast dat we uw spullen zorgvuldig inpakken en schadevrij verhuizen, kunnen we u bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het gereedmaken van uw nieuwe woning. Muren schilderen, vloeren leggen en zelfs fotolijstjes plaatsen, u voelt zich direct thuis. Tevens monteren we uw meubelen en sluiten we apparaten aan, zoals wasmachine en televisie.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf in Doesburg en omgeving

Verhuisservice Doesburg met inrichting en montage

Al onze extra services van ons verhuisbedrijf in Doesburg zijn optioneel. We spreken graag met u door wat voor u wenselijk is. Wie weet wilt u de nieuwe woning in dezelfde stijl en kleuren laten inrichten als uw oude woning, dat kan! Maar ook als u een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Daarnaast leveren we uw oude woning bezemschoon op, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Persoonlijke en rustige aanpak

Wilt u minimaal ongemak ervaren aan de verhuizing en spreekt een rustige en persoonlijke aanpak u aan? Senior Verhuizer staat voor u klaar. Door jarenlange ervaring weten we altijd de juiste werkwijze te hanteren. Zo is de verhuizing minder stressvol. Ervaar zelf de flexibiliteit van onze verhuisservice in Doesburg.

Vraag offerte aan

Verhuizing Doesburg

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Doesburg?

Bij Senior Verhuizer vinden we transparantie erg belangrijk. Daarom ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte. Ook maken we samen duidelijke afspraken over de verhuisdata. Gaat het om spoed door onvoorziene omstandigheden? Geen probleem, laat het ons weten, samen komen we eruit. Neem nu contact op voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave en ervaar zelf het gemak en de service van ons verhuisbedrijf in Doesburg.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan