skip to Main Content

Regio in Doetinchem

Als u gaat verhuizen komt daar veel bij kijken. U kunt zich af vragen hoe u de verhuizing in goede banen gaat leiden. Misschien denkt u wel: zat ik maar alvast lekker in mijn nieuwe woning en was alles maar geregeld. Wij begrijpen dat kundige hulp goed van pas komt bij een verhuizing. Mensen die begrijpen wat u nodig heeft en wat u belangrijk vindt.

Wij van Senior Verhuizer, het verhuisbedrijf in Doetinchem dat zich richt op het verhuizen van senioren, nemen uw verhuizing graag uit handen. Dankzij deze specialisatie hebben wij goed inzicht in hoe wij een verhuizing van een senior zo prettig mogelijk kunnen maken. Zo zorgen wij ervoor dat u ’s avonds weer vanaf de bank naar uw favoriete tv-programma kan kijken.

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Totaalpakket

Dit werkt als volgt: ons verhuisbedrijf in Doetinchem werkt met een totaalpakket. Dat betekent dat wij niet alleen de dozen voor u sjouwen. We kunnen alles doen dat bij een verhuizing komt kijken. We ontzorgen u bij het netjes achterlaten van uw huidige woning. Dit doen we bijvoorbeeld door alles met zorg in te pakken en de vloerbekleding netjes te verwijderen. In uw nieuwe woning kunnen wij de muren voor u verven, uw apparatuur installeren en uw verhuisdozen uitpakken. Bij Senior Verhuizer werken er namelijk niet alleen verhuizers, maar ook klusjesmannen

De verhuizing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem werken alleen nette en ervaren verhuizers en klusjesmannen. Wij communiceren op een duidelijke manier over de voorbereiding en de nazorg, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ook om uw inboedel hoeft u zich ook geen zorgen te maken: de verhuizing is goed verzekerd tot wel €100.000,-.

Service voor senioren

Ons team is opgeleid om u de allerbeste verhuisservice te bieden. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem bent u dan ook geen nummer, maar een persoon. Wij zorgen ervoor dat we goed telefonisch bereikbaar zijn, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft aan wie u vragen kunt stellen of wensen kunt doorgeven.

Op uw wensen afgestemd

Senior Verhuizer kan uw gehele verhuizing van A tot Z regelen. En dat is wel zo gemakkelijk, want dit betekent dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen. Zo kunnen wij alles naadloos op uw wensen afstemmen. Wilt u graag meer weten over onze service? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Doetinchem

Arnhem is een prachtige woonomgeving met prachtige plaatsen zoals de Rijnkade, het Sonsbeekpark of de Veluwe. De stad is bekend van de “Slag om Arnhem” en om z’n mode invloeden, met het groeiende Musis-kwartier en de hogeschool voor de kunsten. Arnhem heeft een prachtige binnenstad waar men gezellig kan winkelen of een kop koffie drinken aan een terrasje op de korenmarkt. Schakelt u een verhuisbedrijf in Arnhem in? Bij Seniorverhuizer kunt u verwachten dat we de stress en lasten van uw verhuizing wegnemen. Wij behandelen uw spullen met zorg en al onze verhuizers bij dit verhuisbedrijf in Arnhem zijn zeer vakkundig.

Back To Top