Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Doetinchem

Als u gaat verhuizen komt daar veel bij kijken. U kunt zich afvragen hoe u de verhuizing in goede banen gaat leiden. Misschien denkt u wel: zat ik maar alvast lekker in mijn nieuwe woning en was alles maar geregeld. Wij begrijpen dat kundige hulp goed van pas komt bij een verhuizing. Onze verhuizers in Doetinchem zijn mensen die begrijpen wat u nodig heeft en wat u belangrijk vindt. Met onze unieke werkwijze en kennis van dementie kunnen we veel ouderen comfortabel laten verhuizen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Doetinchem

Totale ontzorging door ons verhuisbedrijf in Doetinchem

Dit werkt als volgt: ons verhuisbedrijf in Doetinchem werkt met een totaalpakket. Dat betekent dat wij niet alleen de dozen voor u sjouwen. We kunnen alles doen dat bij een verhuizing komt kijken. We ontzorgen u bij het netjes achterlaten van uw huidige woning. Dit doen we bijvoorbeeld door alles met zorg in te pakken en de vloerbekleding netjes te verwijderen. In uw nieuwe woning kunnen wij de muren voor u verven, uw apparatuur installeren en uw verhuisdozen uitpakken. Bij Senior Verhuizer werken namelijk niet alleen verhuizers, maar ook klusjesmannen.

Ervaren verhuizers in Doetinchem

De verhuizing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem werken alleen nette en ervaren verhuizers en klusjesmannen. Wij communiceren op een duidelijke manier over de voorbereiding en de nazorg, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ook om uw inboedel hoeft u zich ook geen zorgen te maken: de verhuizing is goed verzekerd tot wel € 100.000,-.

Vraag offerte aan

Verhuizen Doetinchem

De werkwijze van Senior Verhuizer

Ons team is opgeleid om u de allerbeste verhuisservice te bieden. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem bent u dan ook geen nummer, maar een persoon. Wij zorgen ervoor dat we goed telefonisch bereikbaar zijn. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt aan wie u vragen kunt stellen of wensen kunt doorgeven. Bovendien komen we graag eerst kennis maken voordat we aan de slag gaan met uw verhuizing. Dit biedt u de gelegenheid om alle details met ons te bespreken.

Verhuisbedrijf in Doetinchem voor senioren

Als verhuisbedrijf in Doetinchem zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Het verhuizen van senioren vraagt namelijk extra aandacht. Wij snappen dat alles bij senioren lastiger en langzamer gaat. Om deze reden nemen we meer tijd voor uw verhuizing. Bovendien hebben we ook tijdens de verhuizing aandacht voor u als persoon. Moet er toch een detail anders? Dan kunnen onze verhuizers in regio Doetinchem dit voor u realiseren.

Vraag offerte aan

Senior verhuizer Doetinchem en omgeving

Verhuizen met dementie

Voor veel senioren is het een ware uitdaging om te verhuizen. Deze uitdaging wordt alleen maar groter wanneer er sprake is van dementie. Bij Senior Verhuizer kunnen we zowel senioren als mensen met dementie helpen verhuizen. Onze verhuizers in Doetinchem zijn namelijk opgeleid om uitstekend om te gaan met mensen met dementie. Zo kunt u als vanzelfsprekend een rustige verhuizing en duidelijke communicatie van ons verwachten.

In onze praktische service van het verhuizen van senioren, zullen we net die extra stap zetten. Zo ook voor mensen met dementie. We streven ernaar om voor deze mensen een kopie te realiseren van de inrichting van de oude woning in de nieuwe woning. Dit realiseren onze verhuizers in Doetinchem tot in het kleinste detail.

De service van ons verhuisbedrijf in Doetinchem

Senior Verhuizer kan uw gehele verhuizing van A tot Z regelen. En dat is wel zo gemakkelijk, want dit betekent dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen. Zo kunnen wij alles naadloos op uw wensen afstemmen. Wilt u graag meer weten over onze service? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan