Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Regio in Doetinchem

Als u gaat verhuizen komt daar veel bij kijken. U kunt zich af vragen hoe u de verhuizing in goede banen gaat leiden. Misschien denkt u wel: zat ik maar alvast lekker in mijn nieuwe woning en was alles maar geregeld. Wij begrijpen dat kundige hulp goed van pas komt bij een verhuizing. Mensen die begrijpen wat u nodig heeft en wat u belangrijk vindt.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Doetinchem

Totaalpakket

Dit werkt als volgt: ons verhuisbedrijf in Doetinchem werkt met een totaalpakket. Dat betekent dat wij niet alleen de dozen voor u sjouwen. We kunnen alles doen dat bij een verhuizing komt kijken. We ontzorgen u bij het netjes achterlaten van uw huidige woning. Dit doen we bijvoorbeeld door alles met zorg in te pakken en de vloerbekleding netjes te verwijderen. In uw nieuwe woning kunnen wij de muren voor u verven, uw apparatuur installeren en uw verhuisdozen uitpakken. Bij Senior Verhuizer werken er namelijk niet alleen verhuizers, maar ook klusjesmannen.

De verhuizing kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem werken alleen nette en ervaren verhuizers en klusjesmannen. Wij communiceren op een duidelijke manier over de voorbereiding en de nazorg, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ook om uw inboedel hoeft u zich ook geen zorgen te maken: de verhuizing is goed verzekerd tot wel €100.000,-.

Vraag offerte aan

Verhuizen Doetinchem

Service voor senioren

Ons team is opgeleid om u de allerbeste verhuisservice te bieden. Bij ons verhuisbedrijf in Doetinchem bent u dan ook geen nummer, maar een persoon. Wij zorgen ervoor dat we goed telefonisch bereikbaar zijn, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft aan wie u vragen kunt stellen of wensen kunt doorgeven.

Op uw wensen afgestemd

Senior Verhuizer kan uw gehele verhuizing van A tot Z regelen. En dat is wel zo gemakkelijk, want dit betekent dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen. Zo kunnen wij alles naadloos op uw wensen afstemmen. Wilt u graag meer weten over onze service? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Seniorverhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan