Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Druten

Verhuizen behoort tot de top tien van stressvolle situaties. Zeker als u wat ouder bent kan het overbrengen van uw inboedel en het inrichten van uw nieuwe stekje een wat lastigere klus zijn. Senior Verhuizer staat graag voor u klaar. Als verhuisbedrijf in Druten zorgen wij voor een soepele werkwijze. We bieden extra diensten, zoals een eindschoonmaak en het inrichten van uw nieuwe woning. Zo kiest u voor totale ontzorging voor uw verhuizing.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Druten

Druten verhuisbedrijf, onze werkwijze

We bieden u graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen. Spreekt deze u aan en wilt u gebruik maken van de diensten van ons verhuisbedrijf in Druten? Dan krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen, die alles met u tot in de puntjes bespreekt. Zo maken we een inventarisatielijst en stellen we deadlines vast. Ons verhuisbedrijf in Druten staat ook klaar voor iedereen die de verhuizing voor een familielid of vriend regelt. 

Verhuisbedrijf in Druten met extra services 

Senior Verhuizer is niet zomaar een verhuisbedrijf, nee, wij ontzorgen u graag met extra services. Waar mag u dan aan denken? Bijvoorbeeld het bezemschoon opleveren van de oude woning, en het inrichten van de nieuwe woning. Zo schilderen we muren, leggen we vloeren in de nieuwe betrekking, eventueel in de stijl van de vorige woning, zodat u zich er meteen thuis voelt. We zetten zelfs uw fotolijstjes op een leuke plek. 

 

Vraag offerte aan

Verhuizing-Druten

Verhuisservice Druten, inventarisatie van spullen

We zorgen dat uw spullen op een voorzichtige manier overgebracht worden. Indien wenselijk demonteren we grote meubelen en zetten we deze in uw nieuwe woning weer in elkaar. Zijn er spullen waarvan u nog niet weet wat u daarmee wilt doen? U kunt gebruik maken van onze tijdelijke opslagservice. En alles wat u niet meer gebruikt voeren we af of schenken we aan een goed doel. Zo maakt u er een ander blij mee en heeft u zelf nergens omkijken naar. Op de inventarisatielijst noteren we in overleg wat waarmee gedaan wordt.  

Totale ontzorging van Senior Verhuizer 

U kunt op ons rekenen als full-service verhuisbedrijf in Druten. Een soepele en snelle verhuizing inclusief extra diensten, dat is wat u mag verwachten. Vaak zijn drie dagen voldoende voor de gehele verhuizing, een inpakdag, verhuisdag en uitpakdag. Gaat het om een spoedverhuizing? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.  

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-in-Druten

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Druten

Spreken onze werkwijze en diensten u aan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing. U kunt later nog beslissen van welke services u gebruik wilt maken en we denken graag met u mee als u het lastig vindt om een plan van aanpak te bepalen. We beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact op en kies voor een full-service verhuisbedrijf in Druten. Voor verhuizen zonder stress!  

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan