skip to Main Content

Verhuisbedrijf in Duiven

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het daadwerkelijke verhuizen is maar een onderdeel van het verhuisproces. Voorafgaand aan de verhuizing moet alles netjes worden ingepakt en is het zaak om de woning netjes achter te laten. Na de verhuizing wilt u graag zo snel mogelijk een prettige en comfortabele woning hebben. Er is dus genoeg te doen. Zeker als senior kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken. 

Veruit de meeste verhuisbedrijven houden zich enkel en alleen bezig met de daadwerkelijke verhuizing. Zij laden de dozen en meubels in de vrachtwagen en rijden naar uw nieuwe woning om de dozen vervolgens weer uit te laden. Dat kan veel beter, zo vindt ons verhuisbedrijf in Duiven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de volledige verhuizing van senioren uit handen te nemen. 

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Specialist in verhuizen van senioren

Ons verhuisbedrijf in Duiven heeft zich gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Als senior is een verhuizing immers niet gemakkelijk. Zeker niet wanneer u slecht ter been bent of een mindere conditie heeft. Ons team is ervoor opgeleid om de verhuizing van senioren van A tot Z in goede banen te leiden. Bij onze service komt dan ook een stukje zorg kijken. Wij houden hierbij zo veel mogelijk rekening met uw situatie en wensen. 

Heeft u bijvoorbeeld een dierbaar bezit waar u erg zuinig op bent? Dan zullen wij hier extra voorzichtig mee omgaan door het object goed te verpakken en voorzichtig te verhuizen. Of vindt u het misschien erg moeilijk om uit uw huidige woning te verhuizen? Wij zullen alles zo veel mogelijk uit handen nemen zodat wij de situatie voor u een stukje prettiger maken. Op deze pagina vindt u alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Senior Verhuizer, het Verhuisbedrijf van Duiven

Ons verhuisbedrijf in Duiven neemt graag alles uit handen. Van het demonteren van de gordijnen in uw huidige woning tot aan het ophangen van een schilderij in uw nieuwe woning. Ook kunnen wij u helpen bij de praktische aspecten die bij een verhuizing komen kijken, zoals het verwijderen van het tapijt of het aansluiten van de wasmachine en televisie. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe huis een gezellig thuis wordt. 

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ons verhuisbedrijf in Duiven is goed telefonisch bereikbaar. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Duiven

Arnhem is een prachtige woonomgeving met prachtige plaatsen zoals de Rijnkade, het Sonsbeekpark of de Veluwe. De stad is bekend van de “Slag om Arnhem” en om z’n mode invloeden, met het groeiende Musis-kwartier en de hogeschool voor de kunsten. Arnhem heeft een prachtige binnenstad waar men gezellig kan winkelen of een kop koffie drinken aan een terrasje op de korenmarkt. Schakelt u een verhuisbedrijf in Arnhem in? Bij Seniorverhuizer kunt u verwachten dat we de stress en lasten van uw verhuizing wegnemen. Wij behandelen uw spullen met zorg en al onze verhuizers bij dit verhuisbedrijf in Arnhem zijn zeer vakkundig.

Back To Top