skip to Main Content

Regio Ede

Verhuizen doet u niet iedere dag. Dat is maar goed ook, want er komt veel bij een verhuizing kijken. Zo bestaat een verhuizing uit het demonteren van grote meubels, het inpakken van de apparatuur en het verwijderen van de vloerbekleding. Natuurlijk komt er ook veel sjouwwerk bij een verhuizing kijken. Tot slot is het zaak om de nieuwe woning weer in te richten. Dat is niet niks. Vooral voor een senior kan een verhuizing dan ook een grote uitdaging zijn. Wij schieten u graag te hulp.

Senior Verhuizer is gespecialiseerd is verhuizingen van senioren. De verhuizers en klusjesmannen van ons verhuisbedrijf in Ede verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Wij kunnen u tijdens de verhuizing volledig ontzorgen. Gaten opvullen in de muur, spullen netjes inpakken, zwaar tilwerk en ga zo maar door. Wij regelen het voor u. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u gratis advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Verhuisbedrijf Rheden voor senioren | Senior Verhuizer

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt.

Speciaal voor senioren

Ons verhuisbedrijf in Ede heeft zich verdiept in de behoeftes van senioren. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. We hanteren bijvoorbeeld een rustige aanpak en communiceren duidelijk tijdens de verhuizing. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ook bieden we meer zorg. Dit doen we door goed naar uw wensen te luisteren. We gaan voorzichtig met uw spullen om en als u het prettig vindt kunnen we zelfs uw bed opmaken.

Dementie en verhuizen

Bij senioren komt dementie steeds vaker voor. Wanneer iemand met dementie gaat verhuizen, is het van groot belang om hier rekening mee te houden. Ons verhuisbedrijf in Ede is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren met bijvoorbeeld dementie. Zo kunnen wij de inrichting van een nieuwe woning kopiëren, zodat mensen met dementie zich direct thuis voelen in hun nieuwe woning. Alles hangt en staat op de oude vertrouwde plek, van aan de plant op de vensterbank tot aan de klop op de muur. Wilt u hier meer over lezen, dan kunt u terecht op deze pagina.

Tot uw dienst

Wij zijn een verhuisbedrijf in Ede dat volledig tot uw dienst is, van de voorbereiding van de verhuizing tot aan de nazorg. Gedurende de verhuizing kunnen wij u helpen bij alles dat bij de verhuizing komt kijken. Pas wanneer alles op z’n plek staat, alles is aangesloten en alles werkt, zit ons werk erop. Daar kunt u van op aan.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Ede

Ede is een gemeente met bijna 71.000 inwoners en is gelegen in de zuidelijke Gelderse Vallei. Er zijn volop bezienswaardigheden waaronder de Doesburger molen, landgoed Kernhem, het Bevrijdingsplein, Bevrijdingsmonument en nog veel meer. Bij uw verhuizing van of naar Ede wilt u alle mogelijke zorgen overdragen aan het verhuisbedrijf. U wilt dat al uw bezittingen netjes en vakkundig verhuisd worden door professionele verhuizers die uiterste zorg dragen voor uw inboedel zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe woonplaats.

Back To Top