Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen regio Ede

Senior Verhuizer is gespecialiseerd is verhuizingen van senioren. De verhuizers en klusjesmannen van ons verhuisbedrijf in Ede verzorgen uw verhuizing van A tot Z. Wij kunnen u tijdens de verhuizing volledig ontzorgen. Gaten opvullen in de muur, spullen netjes inpakken, zwaar tilwerk en ga zo maar door. Wij regelen het voor u. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u gratis advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Ede

Verhuizen naar of in Ede en op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Verhuizen doet u niet natuurlijk niet iedere dag. Dat is maar goed ook, want er komt veel bij kijken. Zo bestaat een verhuizing uit het demonteren van grote meubels, het inpakken van de apparatuur en het verwijderen van de vloerbekleding. Natuurlijk komt er ook veel sjouwwerk bij een verhuizing kijken. Tot slot is het zaak om de nieuwe woning weer in te richten. Dat is niet niks. Vooral voor een senior kan een verhuizing dan ook een grote uitdaging zijn. Wij schieten u graag te hulp.

Ons verhuisbedrijf in Ede heeft zich verdiept in de behoeftes van senioren. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. We hanteren bijvoorbeeld een rustige aanpak en communiceren duidelijk tijdens de verhuizing. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ook bieden we meer zorg. Dit doen we door goed naar uw wensen te luisteren. We gaan voorzichtig met uw spullen om en als u het prettig vindt kunnen we zelfs uw bed opmaken.

Vraag offerte aan

Verhuizen Ede

Verhuizen met dementie

Dementie komt helaas steeds vaker voor bij senioren. Wanneer iemand met dementie gaat verhuizen, is het van groot belang om hier extra rekening mee te houden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Zo kopiëren wij de inrichting van de nieuwe woning en voelen mensen met dementie zich direct thuis.. Alles hangt en staat op de oude vertrouwde plek, van de plant op de vensterbank tot aan de klop op de muur. Wilt u hier meer over lezen, dan kunt u terecht op deze pagina.

Tot uw dienst

Onze verhuizers staan volledig tot uw dienst is, van de voorbereiding van de verhuizing tot aan de nazorg. Gedurende de verhuizing kunnen wij u helpen bij alles dat hierbij komt kijken. Pas wanneer alles op z’n plek staat, alles is aangesloten en alles werkt, zit ons werk erop. Daar kunt u van op aan.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Seniorverhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan