skip to Main Content

Regio Ede

Senior Verhuizer biedt een uniek concept van verhuizen voor senioren in omgeving van Ede, Wageningen, Lunteren en  Barneveld. Dit concept houdt in dat wij méér doen dan reguliere verhuisbedrijven. Wij gaan pas naar huis als u tevreden bent.

Verhuisbedrijf Rheden voor senioren | Senior Verhuizer

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt.

Wat wij doen

Wij nemen alle zorgen weg die bij een verhuizing kunnen voorkomen. Denk aan het afsluiten en weer aansluiten van uw apparatuur zoals uw wasmachine, televisie en gasstel. We kunnen ook helpen met het bevestigen van uw wandversieringen in de nieuwe woning. Daarnaast kunnen we ook andere werkzaamheden uitvoeren zoals schilderen, en het leggen van vloerbedekking of parket.

Hoe wij werken

U wilt niet alles regelen met verschillende bedrijven, daarom heeft u bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Niet alle werkzaamheden vinden op hetzelfde moment plaats. De vloerbedekking moet gelegd worden en het schilderwerk moet uitgevoerd worden, voordat de meubels verhuisd worden. Het is voordeliger en makkelijker om één organisatie in te schakelen.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Ede

Ede is een gemeente met bijna 71.000 inwoners en is gelegen in de zuidelijke Gelderse Vallei. Er zijn volop bezienswaardigheden waaronder de Doesburger molen, landgoed Kernhem, het Bevrijdingsplein, Bevrijdingsmonument en nog veel meer. Bij uw verhuizing van of naar Ede wilt u alle mogelijke zorgen overdragen aan het verhuisbedrijf. U wilt dat al uw bezittingen netjes en vakkundig verhuisd worden door professionele verhuizers die uiterste zorg dragen voor uw inboedel zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe woonplaats.

Back To Top