Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Groesbeek

Verhuizen is een situatie die flink wat stress met zich mee kan brengen, zeker als u wat ouder bent. Bij Senior Verhuizer hanteren we daarom een rustige en persoonlijke aanpak. We zijn u van dienst met extra services, zoals een eindschoonmaak en zelfs het schilderen van de muren in uw nieuwe betrekking. Benieuwd naar een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Groesbeek.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf-Groesbeek

Groesbeek verhuisbedrijf, onze aanpak

We starten met het opmaken van een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen. Uiteraard kunt u later nog beslissen welke services u wel en niet wilt gebruiken. Gaan we aan de slag? We maken een inventarisatielijst op, zodat we weten wat er moet gebeuren met welke spullen. Uiteraard spreken we deadlines af, waar we ons aan houden. U krijgt een vast aanspreekpunt van ons verhuisbedrijf in Groesbeek, waar u terecht kunt met al uw vragen. Ook als u de verhuizing voor een ander regelt, staan we voor u klaar. 

Extra diensten van ons verhuisbedrijf in Groesbeek 

Senior Verhuizer zet graag extra stappen om u compleet te ontzorgen. Zo kunnen we uw huidige woning bezemschoon opleveren, en kieren en gaten dichten indien nodig. Uw nieuwe woning richten we graag voor u in. Naast het op de goede plek zetten van meubelen, helpen we u bijvoorbeeld ook met het schilderen van muren en het leggen van vloeren. Als u dat wilt, want bij ons verhuisbedrijf in Groesbeek kiest u zelf van welke services u graag gebruik wilt maken. 

Vraag offerte aan

Verhuizing-Groesbeek

Verhuisservice Groesbeek, voel u thuis!

We zorgen er graag voor dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe betrekking. Daarom monteren we uw meubelen en zetten we deze op de gewenste plek. Maar we gaan ook verder, want we stallen zelfs uw fotolijstjes voor u uit. Alles is optioneel uiteraard, net wat uw wensen zijn. Zijn er spullen die weg mogen of die niet in uw nieuwe woning passen? Deze kunnen we tijdelijk opslaan of schenken aan een goed doel. Ook kunnen we de spullen die niets meer waard zijn voor u afvoeren. Zo bieden we als verhuisbedrijf in Groesbeek graag full-service, zodat u geen extra zorgen heeft naast de verhuizing. 

Senior Verhuizer staat voor u klaar 

We spreken alles in detail met u door, van deadlines tot wat te doen met welke spullen. Vaak zijn drie dagen voldoende voor de verhuizing, waarbij er een inpakdag, verhuisdag en uitpakdag worden gepland. Gaat het om spoed? Aarzel niet om het ons te laten weten. Als verhuisbedrijf in Groesbeek zetten we graag een tandje bij. Soms is een snelle verhuizing immers noodzaak, dat begrijpen we maar al te goed en daar handelen we naar. 

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-in-Groesbeek

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Groesbeek

Tijd om een verhuizing te plannen? En wilt u gebruik maken van de services van Senior Verhuizer? Neem contact met ons op voor een verhuizing zonder zorgen. U vraagt een vrijblijvende offerte aan bij ons verhuisbedrijf in Groesbeek en als deze u aanspreekt dan gaan we aan de slag. Met Senior Verhuizer kiest u voor totale ontzorging! 

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan