Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Heteren

Verhuizen is een situatie die veel stress met zich mee kan brengen. Zeker als u wat ouder bent of als u (onverwachts en noodzakelijk) de verhuizing van een geliefde of familielid moet regelen. Het is fijn als u deze klus uit kunt besteden, zonder u zorgen te maken over het vlotte verloop. En daarvoor bent u aan het juiste adres bij Senior Verhuizer. Als full-service verhuisbedrijf in Heteren staan we graag voor u klaar.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizing-Heteren

Verhuisbedrijf Heteren? Kies voor service!

Senior Verhuizer is niet zomaar een verhuisbedrijf in Heteren. Nee, wij pakken alles grondig aan. Dat gaat verder dan het verhuizen van de spullen. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor het uitvoeren van extra kluswerkzaamheden, zoals het leggen van vloeren of schilderen van muren in uw nieuwe betrekking. Uw oude woning leveren we daarnaast bezemschoon op. Zo heeft u zelf helemaal nergens meer omkijken naar.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-Heteren

Heteren verhuisbedrijf, van verhuizing tot montage

Naast de extra klusjes demonteren we uw meubelen en zetten we deze in uw nieuwe betrekking weer in elkaar. Indien gewenst houden we rekening met de inrichting, zodat deze lijkt op uw vorige betrekking. En zo voelt u zich meteen thuis. We sluiten uw wasmachine, televisie en andere apparaten aan en zorgen ook voor de finishing touch. Het plaatsen van fotolijstjes! Een warm welkom na een succesvolle verhuizing met ons verhuisbedrijf in Heteren.

De aanpak van ons verhuisbedrijf in Heteren

Transparantie hebben we hoog in het vaandel staan bij Senior Verhuizer en daarom krijgt u eerst inzicht in de kosten op basis van uw wensen. U vraagt daarvoor een vrijblijvende offerte aan. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u een vast contactpersoon toegewezen, waar u vanaf dan terecht kunt voor al uw vragen omtrent de verhuizing. Als verhuisbedrijf in Heteren houden we ons aan deadlines.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-in-Heteren-en-omgeving

Oude spullen naar een goed doel

Als u wat ouder bent dan gaat u vaak verhuizen naar een kleiner huis. De afgelopen tientallen jaren heeft u echter flink wat spullen gespaard. Wij kunnen ons voorstellen dat niet alle spullen mee kunnen. Maak er vrienden en familie blij mee of schenk uw spullen aan een goed doel. Dit laatste kunnen wij voor u verzorgen. En zijn er spullen die niets meer waard zijn? Ons verhuisbedrijf in Heteren ruimt die netjes op, zodat u daar geen last van heeft.

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Heteren

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en ziet u een full-service verhuisbedrijf in Heteren wel zitten? Aarzel dan niet om contact op te nemen of direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. En heeft het ons spoed? Laat het ons gerust weten. Bij Senior Verhuizer denken we graag met u mee om u de beste service te kunnen bieden. Zo kiest u voor een soepele en zorgeloze verhuizing.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan