Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Malden

Verhuizen staat aan de top van stressvolle situaties, zeker als u wat ouder bent of wanneer u dit voor een geliefde of familielid moet regelen. Er komt immers veel bij kijken. Bij Senior Verhuizer nemen we uw zorgen graag uit handen. Als verhuisbedrijf in Malden nemen we het hele verhuisproces van u over, en ontzorgen we u met extra diensten. Van het bezemschoon opleveren van de oude woning tot het aansluiten van apparatuur in de nieuwe woning, neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf-Malden

Verhuisbedrijf Malden? Totale ontzorging!

Uw verhuizing zonder zorgen laten verlopen, dat is waar we voor staan bij Senior Verhuizer. Als verhuisbedrijf in Malden hanteren we een rustige en persoonlijke aanpak. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw spullen om. We demonteren uw meubelen en zetten deze weer in elkaar in het nieuwe huis. Spullen die u niet mee wilt nemen, kunnen wij voor u opruimen of afdragen aan een goed doel. Zo komen alle spullen op de juiste plek terecht.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-in-Malden-en-omgeving

Malden verhuisbedrijf met 100% service

Naast de standaard verhuiszaken, gaan wij als verhuisbedrijf in Malden graag een stapje verder. Zijn er in uw nieuwe betrekking nog een aantal klusjes nodig, zoals het leggen van vloeren of het schilderen van muren? Wij klaren de klus! Daarnaast leveren we uw huidige woning bezemschoon op indien gewenst, voor een vlekkeloze overdracht.

De aanpak van ons verhuisbedrijf in Malden

U krijgt bij ons verhuisbedrijf in Malden één vast aanspreekpunt, waarbij u terecht kunt met al uw vragen rondom de verhuizing. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek maken we een inventarisatie van de inboedel en de overige werkzaamheden die we voor u uit handen kunnen nemen. Daarnaast stemmen we de planning met u af. Meestal bestaat dat uit een inpakdag, verhuisdag en uitpakdag, zodat alles binnen enkele dagen geregeld wordt.

Vraag offerte aan

Verhuizing-Malden

Voel u direct thuis in uw nieuwe huis

Na een verhuizing hebben de meeste mensen een tijdje nodig om te settelen en in te richten. Bij Senior Verhuizen ondersteunen we u hier graag in. Hoe we dat doen? We monteren uw wasmachine, droger en televisie en kunnen u zelfs helpen bij het inrichten van de woning, dit op basis van uw oude woning. Zodat zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Als full-service verhuisbedrijf in Malden zetten we zelfs uw fotolijstjes op de goede plek.

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Malden?

Spreekt onze werkwijze u aan? En bent u benieuwd naar een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Malden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Senior Verhuizer zijn we graag transparant en beantwoorden graag al uw vragen. Spoed door onvoorziene omstandigheden? Ook dat is geen probleem voor ons. Neem nu contact op met ons verhuisbedrijf in Malden en kies voor een soepele verhuizing.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan