Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Nijmegen

Een verhuizing is een van de meest stressvolle situaties. Om zoveel mogelijk stress uit handen te nemen hanteren wij bij Senior Verhuizer een rustige aanpak. Dit doen we vanaf het eerste contactmoment. We hebben een zeer persoonlijke aanpak met meer zorg en extra diensten ten opzichte van andere verhuizers. Als vooraanstaand verhuisbedrijf Nijmegen doen wij net dat beetje extra wat nodig is om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Nijmegen

Onze werkwijze

Onze verhuizers zijn ook klusjesmannen, waardoor we u kunnen ondersteunen bij alles rondom de verhuizing. Behalve het veilig overbrengen van uw spullen naar de nieuwe woning, zullen wij de woning bezemschoon voor u opleveren. Bovendien maken wij uw nieuwe woning direct bewoonbaar tijdens de verhuizing. Meubels worden weer terug in elkaar gezet, lampen en schilderijen komen op de plek te hangen waar u ze wilt hebben en alle apparatuur wordt weer aangesloten. Op deze manier voelt u zich zo snel mogelijk weer thuis.

Rondom een verhuizing moet veel geregeld worden en komt u met veel verschillende instanties en personen in contact. Bij Senior Verhuizer zorgen wij dat u één aanspreekpunt heeft. Hiermee wordt alles rondom de verhuizing afgestemd en hier kunt u al uw vragen en opmerkingen kwijt. Deze persoonlijke aanpak hanteren wij om zoveel mogelijk rust te creëren in deze al stressvolle periode. Een prettige en ook efficiënte manier van werken, zo hebben wij ervaren.

Een eerste stap is dat we vooraf graag even langskomen voor een eerste kennismaking. We kunnen tijdens dit gesprek direct een inventarisatie maken van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Ook kunt u direct al uw vragen en opmerkingen met ons delen en geven wij (gratis) advies. In dit gesprek willen wij u direct laten zien wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf in Nijmegen

De verhuizing

We bekijken samen met u welke meubels wel en welke niet meegaan. Door middel van een kleurenstickers maken wij een onderscheid in de spullen die meegaan, spullen die achterblijven en spullen die naar een eventuele andere locatie moeten. Vervolgens wordt alles netjes verpakt in dozen, noppenfolie of met een seal eromheen, zodat alles veilig mee verhuisd kan worden. Ook hier werken we met een stickersysteem, zodat op de nieuwe locatie alles op de juiste plek komt te staan en de verhuizing soepel kan verlopen. Meubels worden, indien dit nodig is, uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet.

Wij willen dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt. Dit doen wij door direct uw spullen uit te pakken en een plek te geven, de lampen en schilderijen op te hangen en de apparatuur aan te sluiten. Terwijl u vervolgens kunt genieten van uw nieuwe woning, zullen wij uw oude woning ontruimen en schoonmaken. De woning kan nu direct opgeleverd worden aan de verhuurder of is klaar voor de verkoop. We lopen alles samen door en gaan pas weg als u tevreden bent.

Kennis maken?

Maak kennis met de totale ontzorging van ons verhuisbedrijf Nijmegen en vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit geldt ook voor het verhuizen met spoed en voor het verhuizen van dementerende ouderen, waarbij we de gehele inrichting van de woning daadwerkelijk kopiëren. Profiteer nu van onze voordelen:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf Nijmegen? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan