skip to Main Content

Regio Nijmegen

Seniorverhuizer biedt een nieuwe manier om te verhuizen van of naar Nijmegen speciaal voor senioren. We houden rekening met alle aspecten die van belang zijn voor u bij een verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen.

Seniorenverhuizing Nijmegen | Senior Verhuizer

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig verlopen. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt en was de heer van Vloten snel aanwezig. Hij had allerlei tips om de verhuizing soepel te laten verlopen Ook de dag van de verhuizing zelf is prima verlopen.

Wat wij doen

Als u op zoekt bent naar een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in senioren verhuizen van of naar Nijmegen, bent u bij Seniorverhuizer aan het juiste adres! We regelen alles voor u; uw elektrische apparaten worden afgekoppeld en weer aangesloten, we stellen uw televisie opnieuw in, we hangen uw wandversieringen, zoals klokken en schilderijen, netjes op en we kunnen ook het leggen van de vloerbedekking verzorgen en schilderswerkzaamheden uitvoeren.

Hoe wij werken

U hoeft zich niet druk te maken over het communiceren met vele verschillende bedrijven, bij ons kunt u voor alle zaken rondom uw verhuizing bij één vast persoon terecht. Het is belangrijk om een duidelijk stappenplan te gebruiken: een schilder moet eerst schilderen en vloerbedekking moet eerst gelegd worden voor u kunt verhuizen. En hoe meer bedrijven u inschakelt, hoe hoger de kosten. Bij heeft u inzicht in de kosten en u betaalt nooit teveel!

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Nijmegen

De stad Nijmegen is een mooie stad met bijna 170.000 inwoners, waar u tot rust kunt komen in het Goffertpark, of een bezoek kunt brengen aan de markt of de Grote Sint-Stevenskerk. En uiteraard is dit de stad van de wereldberoemde Vierdaagse en de alom bekende Zevenheuvelenloop.

Back To Top