Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf in de regio Rheden

Verhuizen naar een nieuw woning. Het is niet zomaar even wat spullen naar de nieuwe locatie brengen. Welke spullen gaan mee of waar neemt u juist afscheid van. Het adres moet gewijzigd worden bij alle instanties. Abonnementen moeten worden overgezet en het liefst precies op de verhuisdag. Alles moet worden ingepakt en natuurlijk ook weer uitgepakt.  Dit zijn allemaal zaken waar u mee te maken krijgt bij een verhuizing.  Er komt veel op u af en dit beseffen wij ons maar al te goed. Wij kunnen u overal bij ondersteunen en volledig ontzorgen. Door middel van onze rustige en persoonlijke aanpak en de extra diensten die wij bieden, kunnen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en de verhuizing soepel laten verlopen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizen Rheden

Werkzaamheden

Een verhuizing is een goed moment om niet alleen afscheid te nemen van uw oude woning, maar ook van sommige spullen. Vaak hebben wij te maken met een verhuizing van een grotere woning naar een kleinere. In dit geval is het noodzakelijk om afscheid te nemen van een gedeelte van uw inboedel. Ook bij het uitzoeken van het wel of niet meenemen van uw spullen kunnen wij u ondersteunen. Hierbij werken wij met een kleuren stickersysteem. U kunt op deze manier duidelijk aangeven welke spullen meegaan, welke spullen achterblijven voor kringloop of stort en waar spullen in de nieuwe woning komen te staan.

Een volgende stap waarbij wij u kunnen helpen is het inpakken van uw inboedel en het de-monteren van meubels indien nodig. Denk hierbij aan uw bed of kasten die niet als geheel verhuisd kunnen worden. Ook lampen, schilderijen en klokken zijn dagelijkse klussen voor onze verhuizers. De spullen worden door onze ervaren verhuizers naar uw nieuwe woning gebracht, waar zij u ook weer ondersteunen met het uitpakken van de dozen. Verder is het ook mogelijk om andere klusjes in huis aan onze verhuizers over te laten. Wij gaan pas weg als de meubels staan waar u dat wilt, de lampen en schilderijen op de juiste plek hangen en al uw apparatuur is aangesloten. Wij willen dat u zich direct thuis voelt.

Terwijl u in uw nieuwe woning uw draai vindt, zijn wij uw oude woning klaar aan het stomen voor oplevering aan de verhuurder of voor de verkoop. Wij gaan pas weg als alles is afgerond en u helemaal tevreden bent.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf Rheden

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contactmoment krijgt u te maken met één contactpersoon. Dit zorgt voor een persoonlijke en ook effectieve manier van werken, wat wel zo fijn is in deze drukke periode. Een kennismakingsgesprek is het eerste contactmoment. Hierin bespreken we wat uw wensen zijn en maken wij een inventarisatie van uw inboedel. Na dit gesprek is voor ons duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen, maar ook wat u van ons kunt verwachten. U krijgt direct een beeld wie wij zijn en waar we voor staan.

Kennismaken?

Maak kennis met de totale ontzorging van ons verhuisbedrijf Rheden en vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan een verhuizing zijn voor over een paar maanden, waar nog veel onduidelijkheid is, of juist een spoedverhuizing van over twee weken. Ook voor het verhuizen van dementerende ouderen, waarbij we de gehele inrichting van de woning daadwerkelijk kopiëren, kunt u contact met ons opnemen. Profiteer nu van onze voordelen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf Rheden? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan