skip to Main Content

Verhuisbedrijf in de regio Rheden

Verhuizen naar een nieuw woning. Het is niet zomaar even wat spullen naar de nieuwe locatie brengen. Welke spullen gaan mee of waar neemt u juist afscheid van. Het adres moet gewijzigd worden bij alle instanties. Abonnementen moeten worden overgezet en het liefst precies op de verhuisdag. Alles moet worden ingepakt en natuurlijk ook weer uitgepakt. Wellicht moet de nieuwe woning worden opgeknapt voordat u er in kunt wonen en wellicht moet de oude woning hersteld worden. Resterend meubilair moet ook nog een tweede leven krijgen of naar de stort gebracht worden. Dit zijn allemaal zaken waar u mee te maken krijgt bij een verhuizing. Niet alle werkzaamheden zijn voor iedereen vanzelfsprekend. Er komt veel op u af en dit beseffen wij ons maar al te goed. Wij kunnen u overal bij ondersteunen en volledig ontzorgen. Door middel van onze rustige en persoonlijke aanpak en de extra diensten die wij bieden, kunnen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en de verhuizing soepel laten verlopen.

In de nieuwe woning zorgen wij ervoor dat de gehele inboedel staat zoals gewenst. Ook de schilderijen en lampen hangen waar u dat wilt, zodat u zich snel thuis voelt in uw huis. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw oude woning gestript wordt voor de oplevering aan de verhuurder of voor de verkoop.

Senioren verhuizing Rheden | Senior Verhuizer

Binnen twee weken kon er verhuisd worden. verhuizing is soepel en snel verlopen. Er werd goed doorgewerkt en zorgvuldig omgegaan met onze bureau’s computers, beeldschermen, etc.

Werkzaamheden

Een verhuizing is een goed moment om niet alleen afscheid te nemen van uw oude woning, maar ook van sommige spullen. Vaak hebben wij te maken met een verhuizing van een grotere woning naar een kleinere. In dit geval is het noodzakelijk om afscheid te nemen van een gedeelte van uw inboedel. Ook bij het uitzoeken van het wel of niet meenemen van uw spullen kunnen wij u ondersteunen. Hierbij werken wij met een kleuren stickersysteem. U kunt op deze manier duidelijk aangeven welke spullen meegaan, welke spullen achterblijven voor kringloop of stort en waar spullen in de nieuwe woning komen te staan.

Een volgende stap waarbij wij u kunnen helpen is het inpakken van uw inboedel en het de-monteren van meubels indien nodig. Denk hierbij aan uw bed of kasten die niet als geheel verhuisd kunnen worden. Ook lampen, schilderijen en klokken zijn dagelijkse klussen voor onze verhuizers. De spullen worden door onze ervaren verhuizers naar uw nieuwe woning gebracht, waar zij u ook weer ondersteunen met het uitpakken van de dozen. Verder is het ook mogelijk om andere klusjes in huis aan onze verhuizers over te laten. Wij gaan pas weg als de meubels staan waar u dat wilt, de lampen en schilderijen op de juiste plek hangen en al uw apparatuur is aangesloten. Wij willen dat u zich direct thuis voelt.

Terwijl u in uw nieuwe woning uw draai vindt, zijn wij uw oude woning klaar aan het stomen voor oplevering aan de verhuurder of voor de verkoop. Wij gaan pas weg als alles is afgerond en u helemaal tevreden bent.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contactmoment krijgt u te maken met één contactpersoon. Dit zorgt voor een persoonlijke en ook effectieve manier van werken, wat wel zo fijn is in deze drukke periode. Een kennismakingsgesprek is het eerste contactmoment. Hierin bespreken we wat uw wensen zijn en maken wij een inventarisatie van uw inboedel. Na dit gesprek is voor ons duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen, maar ook wat u van ons kunt verwachten. U krijgt direct een beeld wie wij zijn en waar we voor staan.

Kennismaken?

Maak kennis met de totale ontzorging van ons verhuisbedrijf Rheden en vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dit kan een verhuizing zijn voor over een paar maanden, waar nog veel onduidelijkheid is, of juist een spoedverhuizing van over twee weken. Ook voor het verhuizen van dementerende ouderen, waarbij we de gehele inrichting van de woning daadwerkelijk kopiëren, kunt u contact met ons opnemen. Profiteer nu van onze voordelen.

Verhuisbedrijf Rheden, de voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf Rheden? Over wat we precies voor u kunnen betekenen of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan en ervaar zelf het gemak van verhuizen met Senior Verhuizer!

Over de regio Rheden

In Rheden wonen meer dan 43.000 inwoners, het ligt ten oosten van Arnhem. Aan de noordzijde en zuidzijde wordt deze gemeente afgebakend door respectievelijk de Veluwe en de IJssel. De afzonderlijke dorpen liggen tussen dit natuurgebied en de rivier. Naast de natuur en het water wordt hier jaarlijks de Rhedense Fiets4daagse georganiseerd, in augustus vindt er een zomerfeest plaats aan de IJssel en er is de jaarlijkse Posbankloop bij het natuurmonument Posbank.
Uw verhuizing van of naar Rheden moet verlopen zonder zorgen. Voor u telt alleen het genot van de nieuwe woonomgeving.

Back To Top