skip to Main Content

Regio Rheden

Senior Verhuizer biedt een uniek concept van verhuizen voor senioren in omgeving van Rheden, Dieren en Doesburg. Wij doen méér dan verhuizen. We zetten alles op z’n plek en sluiten alles aan en gaan naar huis wanneer u tevreden bent.

Senioren verhuizing Rheden | Senior Verhuizer

Binnen twee weken kon er verhuisd worden. verhuizing is soepel en snel verlopen. Er werd goed doorgewerkt en zorgvuldig omgegaan met onze bureau’s computers, beeldschermen, etc.

Wat wij doen

Geen enkel ander verhuisbedrijf is gespecialiseerd in senioren verhuizen, zoals Senior Verhuizer. Wij werken in de regio als Rheden, Dieren en Doesburg en regelen alles rondom uw verhuizing. Ook voor schilderwerk en het leggen van een nieuwe vloer kunt u bij ons terecht. Uw apparatuur wordt vakkundig afgekoppeld en weer aangesloten. Denk hierbij aan het gasfornuis en de wasmachine. We verhuizen niet alleen uw televisie, we stellen deze ook opnieuw in.

Hoe wij werken

Het is prettig om de zaken af te stemmen met een vast contactpersoon. U hoeft niet alles te regelen met meerdere organisaties. Mensen zien het vaak als groot voordeel dat alle zaken met één vast aanspreekpunt geregeld kunnen worden. Bijvoorbeeld de planning van schilderswerkzaamheden of het leggen van de vloer. Dit moet plaatsvinden voor de verhuizing van de inboedel. En meer bedrijven brengen ook hogere kosten met zich mee.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Rheden

In Rheden wonen meer dan 43.000 inwoners, het ligt ten oosten van Arnhem. Aan de noordzijde en zuidzijde wordt deze gemeente afgebakend door respectievelijk de Veluwe en de IJssel. De afzonderlijke dorpen liggen tussen dit natuurgebied en de rivier. Naast de natuur en het water wordt hier jaarlijks de Rhedense Fiets4daagse georganiseerd, in augustus vindt er een zomerfeest plaats aan de IJssel en er is de jaarlijkse Posbankloop bij het natuurmonument Posbank.
Uw verhuizing van of naar Rheden moet verlopen zonder zorgen. Voor u telt alleen het genot van de nieuwe woonomgeving.

Back To Top