Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Veenendaal

Senior Verhuizer doet meer dan de reguliere verhuisbedrijven. Bij ons bent u zeker van een zorgeloze verhuizing van A tot Z. Ons werk zit er namelijk pas op als alles op zijn plek staat en hangt. Niet alleen uw meubels zetten wij op de juiste plek, ook uw favoriete schilderij en gordijnen hangen wij voor u op. Om uw vorige woning hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Wij zorgen er namelijk voor dat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Veenendaal

Zorg voor senioren

De verhuisservice van ons Verhuisbedrijf in Veenendaal is speciaal gericht op senioren. Dat betekent dat wij de verhuizing volledig afstemmen op de wensen van de senior. Dit uit zich in verschillende aspecten. Zo gaan wij zorgvuldig met uw inboedel om, denken wij met u mee en hanteren we een rustige aanpak. Aangezien ons team uit zowel verhuizers als klusjesmannen bestaat, kunnen wij al uw wensen uitvoeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw nieuwe tapijt leggen voordat we de dozen gaan verhuizen. Wilt u graag meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan

Verhuizen Veenendaal

Uitstekende service

Bij ons verhuisbedrijf in Veenendaal kunt u rekenen op een uitstekende service. Dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat wij altijd telefonisch bereikbaar zijn. Bovendien zien wij u niet als een nummer, maar als een persoon. Wij hebben een persoonlijke aanpak en denken graag met u mee. En de verhuizing is ook goed geregeld; deze is verzekerd tot wel €100.000,-.

Spoedverhuizing

Misschien heeft u te maken met een spoedverhuizing waarbij u binnen twee weken moet verhuizen. Dit komt vaak voor wanneer u verhuist naar een zorginstelling of een aanleunwoning. Verhuizen is al een grote gebeurtenis op zich. Als dit ook nog eens binnen zo’n kort tijdsbestek moet gebeuren, kan dit een heftige periode zijn. Ons verhuisbedrijf in Veenendaal neemt graag uw stress uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en dat binnen 7 dagen. Alle diensten die Senior Verhuizer aanbiedt bij een spoedverhuizing, kunt u terugvinden op deze pagina.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan