skip to Main Content

Regio in Veenendaal

Verhuizen: de meeste mensen zitten er niet op te wachten. Zeker als senior kan het een stressvolle aangelegenheid zijn om uw oude woning te verlaten en in te trekken in een nieuwe, onbekende woning. De verhuisdozen sjouwen is slechts een onderdeel van het gehele verhuisproces. Ons verhuisbedrijf in Veenendaal gaat daarom een stapje verder.

Senior Verhuizer doet meer dan de reguliere verhuisbedrijven. Bij ons bent u zeker van een zorgeloze verhuizing van A tot Z. Ons werk zit er namelijk pas op als alles op zijn plek staat en hangt. Niet alleen uw meubels zetten wij op de juiste plek, ook uw favoriete schilderij en gordijnen hangen wij voor u op. Om uw vorige woning hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Wij zorgen er namelijk voor dat uw oude woning klaar is voor oplevering.

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Goede, duidelijke afspraken, die ook goed werden nagekomen. Zorgvuldige uitvoering en goed meedenken.

Zorg voor senioren

De verhuisservice van ons Verhuisbedrijf in Veenendaal is speciaal gericht op senioren. Dat betekent dat wij de verhuizing volledig afstemmen op de wensen van de senior. Dit uit zich in verschillende aspecten. Zo gaan wij zorgvuldig met uw inboedel om, denken wij met u mee en hanteren we een rustige aanpak. Aangezien ons team uit zowel verhuizers als klusjesmannen bestaat, kunnen wij al uw wensen uitvoeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw nieuwe tapijt leggen voordat we de dozen gaan verhuizen. Wilt u graag meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitstekende service

Bij ons verhuisbedrijf in Veenendaal kunt u rekenen op een uitstekende service. Dit uit zich bijvoorbeeld in het feit dat wij altijd telefonisch bereikbaar zijn. Bovendien zien wij u niet als een nummer, maar als een persoon. Wij hebben een persoonlijke aanpak en denken graag met u mee. En de verhuizing is ook goed geregeld; deze is verzekerd tot wel €100.000,-.

Spoedverhuizing

Misschien heeft u te maken met een spoedverhuizing waarbij u binnen twee weken moet verhuizen. Dit komt vaak voor wanneer u verhuist naar een zorginstelling of een aanleunwoning. Verhuizen is al een grote gebeurtenis op zich. Als dit ook nog eens binnen zo’n kort tijdsbestek moet gebeuren, kan dit een heftige periode zijn. Ons verhuisbedrijf in Veenendaal neemt graag uw stress uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt en dat binnen 7 dagen. Alle diensten die Senior Verhuizer aanbiedt bij een spoedverhuizing, kunt u terugvinden op deze pagina.

Voordelen voor u

Bij ons bent u geen nummer maar een persoon
Meer dan alléén verhuizen
Altijd telefonisch bereikbaar
Service zoals het hoort
Compleet ontzorgen van A tot Z
De verhuizing is goed geregeld en verzekerd.

Over de regio Veenendaal

Veenendaal is een prachtige woonomgeving, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Veenendaal ligt in de provincie Utrecht op de grens met Gelderland. Veenendaal ligt circa 30 km van zowel Utrecht, Arnhem als Amersfoort en wordt dan ook veel gebruikt als forensenstad. Schakelt u een verhuisbedrijf in Veenendaal in? Bij Seniorverhuizer kunt u verwachten dat we de stress en lasten van uw verhuizing wegnemen. Wij behandelen uw spullen met zorg en al onze verhuizers bij dit verhuisbedrijf in Veenendaal zijn zeer vakkundig.

Back To Top