skip to Main Content

Regio Velp

De oudere heeft een groot deel van z’n leven op deze plek gewoond. Het verkassen naar een nieuw thuis gaat daarom vaak gepaard met emoties, ook bij de naasten. Senior Verhuizer heeft begrip voor de situatie en dus alle geduld tijdens en rondom de verhuizing. Onze verhuisservice in Velp regelt alles tot in het kleinste detail. Dat geeft rust.

Senioren verhuizing Arnhem | Senior Verhuizer

Ouderen zien vaak op tegen een verhuizing. Begrijpelijk, maar niet nodig. Wij zijn specialist in het verhuizen van senioren. We regelen álles, van het inpakken van de dozen tot het aansluiten van de apparatuur.

Zo werken we

Verhuizen van ouderen in Velp

Senior Verhuizer heeft meer dan 15 jaar ervaring met ouderen verhuizingen in en rondom Velp. We weten als geen ander wat belangrijk is bij het verhuizen van ouderen. Aandacht, geduld en respect – dat is de kern van onze aanpak. Eerst overleggen we samen: wat wilt u precies, waar moeten we opletten? Vervolgens maken we duidelijke afspraken, ook over planning en prijs. Dan halen we het huis zorgvuldig leeg en we leveren het netjes op. Gaat er onverhoopt toch iets stuk (gebeurt eigenlijk nooit), dan bent u via Senior Verhuizer goed verzekerd! Spullen van uw ouder(s) die niet meekunnen maar toch waarde hebben – financieel of emotioneel – slaan we op in ons eigen depot of geven we aan een goed doel, uiteraard in overleg met u.

Complete verhuizing van ouderen in Velp
Met Senior Verhuizer heeft u nergens omkijken naar! Na de woningontruiming verwijderen we de gelijmde vloerbedekking en leveren we vloeren en trappen netjes af. Als verhuizer in Velp verwijderen wij ook gordijnen en vitrages. En we verwijderen spijkers en schroeven, waarna de gaatjes worden gedicht. Ook verzorgen we zaken als sleuteloverdracht en het contact met de familie, verhuurder of makelaar. U hoeft zelf niets te doen, hoe relaxt is dat!

Specialist verhuizen ouderen in de regio Velp

Wij zijn dé verhuizer in Velp, zeker als het gaat om het verhuizen van senioren. De oudere geven we de kans bij de verhuizing betrokken te zijn. Door samen met ons één doos in te pakken met dierbare spullen. En door vervolgens samen zijn of haar naam op de doos te zetten. Kleine dingen misschien, maar voor de oudere vaak erg belangrijk. Ook belangrijk is het moment waarop de oudere zijn of haar nieuwe thuis binnenkomt. Senior Verhuizer zorgt ervoor dat alles op z’n plek hangt en ligt: die paar fotolijstjes bij elkaar in het hoekje, de vaas met bloemen op het tafeltje bij de haard – precies zoals het thuis altijd was.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Velp? Over wat we precies voor u kunnen betekenen? Of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ervaar het gemak van een ouderen verhuizing in Velp door Senior Verhuizer!

Voordelen voor u

Als verhuisbedrijf in Velp komen we direct in actie
We ontzorgen van A tot Z
We hangen alles op
We sluiten alle apparatuur aan
We zijn altijd telefonisch bereikbaar
Service die uw verwachtingen overtreft
De oude woning wordt netjes – bezemschoon – opgeleverd
Verhuizing in en rondom Velp perfect geregeld én verzekerd
Back To Top