Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Westervoort

Een verhuizing is niet voor iedereen een even prettige klus. Zeker als u wat ouder bent, of de overgang regelt voor uw geliefde of familie, kan dit flink wat stress opleveren. Daar schiet Senior Verhuizer u graag te hulp. Als verhuisbedrijf in Westervoort nemen we alles voor u uit handen, van het soepel verhuizen tot overige klusjes in het oude en nieuwe huis. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op bij vragen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizing-Westervoort

Westervoort verhuisbedrijf, onze werkwijze

U krijgt bij ons verhuisbedrijf in Westervoort een vast aanspreekpunt waarmee u de hele verhuizing bespreekt. Zo maken jullie een inventarisatie van de inboedel. Wat mag er mee, en wat mag achterblijven? De spullen worden netjes ingepakt en overgebracht naar de nieuwe betrekking. We maken duidelijke afspraken over deadlines. Gaat het om spoed? Aarzel niet om het ons te laten weten, we denken graag met u mee.

Extra diensten bij ons verhuisbedrijf in Westervoort

Senior Verhuizer is er speciaal voor iedereen die wel wat extra hulp bij het verhuizen kan gebruiken. Wij bieden extra diensten. Zo demonteren en monteren we meubelen, en sluiten we uw apparatuur aan in uw nieuwe huis. We leveren uw oude woning bezemschoon op en leveren overige spullen die niet meer nodig zijn af. We schilderen zelfs uw muren en leggen uw vloeren in uw nieuwe betrekking als u dat wenst. Ons verhuisbedrijf in Westervoort werkt volledig op maat, zodat u geniet van totale ontzorging.

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-Westervoort

Verhuisservice Westervoort en omgeving

Zodra uw spullen zijn overgebracht zetten we alles op de juiste plek. Wilt u de inrichting graag zo houden als in uw oude huis? We denken met u mee! Zo kunnen we zelfs uw fotolijstjes plaatsen. We zetten uw televisie, bank en stoelen op de goede plek, zodat u direct het comfort ervaart van uw nieuwe woning. U voelt zich er sneller thuis!

Spullen afvoeren of naar een goed doel

Als u wat ouder bent dan gaat u in veel gevallen wat kleiner wonen. Het komt vaker dan eens voor dat er flink wat spullen overblijven, omdat u ze niet meer nodig heeft of omdat ze niet passen in de nieuwe betrekking. Uiteraard kunt u spullen aan vrienden en familie schenken. Overige spullen kunnen we voor u afvoeren, of indien ze nog in goede staat zijn, aan een goed doel geven. Dit alles regelt ons verhuisbedrijf in Westervoort voor u!

Vraag offerte aan

Verhuisbedrijf-in-Westervoort-en-omgeving

Meer informatie over ons verhuisbedrijf in Westervoort?

Bij Senior Verhuizer hanteren we een persoonlijke en rustige aanpak. Graag zijn we transparant, zodat u weet wat u van ons mag verwachten. Zowel op het gebied van planning als qua financiën. We geven u daarom graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en overleggen met u de deadline. Meer weten? Neem contact op met ons verhuisbedrijf in Westervoort voor meer informatie of een vrijblijvende kostenopgave.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan