Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuisbedrijf Zevenaar

Het verhuizen van ouderen vraagt extra aandacht. De oudere heeft immers een groot deel van z’n leven op deze plek gewoond. Het verkassen naar een nieuw thuis gaat dan ook vaak gepaard met emoties, ook bij de naasten. Senior Verhuizer heeft begrip voor de situatie en dus alle geduld tijdens en rondom de verhuizing. Onze verhuisservice in Zevenaar regelt alles tot in het kleinste detail.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuisbedrijf Zevenaar

Ouderen verhuizen in Zevenaar

Senior Verhuizer heeft meer dan 15 jaar ervaring met ouderen verhuizingen in en rondom Zevenaar. We weten dus wat belangrijk is bij het verhuizen van ouderen. We halen het huis zorgvuldig leeg en we leveren het netjes op. Bezemschoon en schadevrij. En als er onverhoopt toch iets stuk gaat (gebeurt eigenlijk nooit), dan bent u via Senior Verhuizer goed verzekerd! Spullen van uw ouder(s) die niet meekunnen maar toch waarde hebben – financieel of emotioneel – slaan we op in ons eigen depot of geven we aan een goed doel, uiteraard in overleg met u.

Alles geregeld

Vertrouwt u de verhuizing van uw ouder(s) toe aan Senior Verhuizer? Dan heeft u nergens omkijken naar! Na de woningontruiming verwijderen we de gelijmde vloerbedekking en leveren we vloeren en trappen netjes af. Als verhuizer in Zevenaar verwijderen wij ook de gordijnen en vitrages. En we verwijderen spijkers en schroeven, waarna de gaatjes worden gedicht. Ook verzorgen we zaken als sleuteloverdracht en het contact met de familie, verhuurder of makelaar.

Vraag offerte aan

Verhuizen Zevenaar

Thuis in de regio Zevenaar

Wij zijn dé verhuizer in Zevenaar, zeker als het gaat om het verhuizen van senioren. De oudere geven we de kans bij de verhuizing betrokken te zijn. Door samen met ons één doos in te pakken met dierbare spullen. En door vervolgens samen zijn of haar naam op de doos te zetten. Kleine dingen misschien, maar voor de oudere vaak erg belangrijk. Ook belangrijk is het moment waarop de oudere zijn of haar nieuwe thuis binnenkomt. Senior Verhuizer zorgt ervoor dat alles op z’n plek hangt en ligt: die paar fotolijstjes bij elkaar in het hoekje, de vaas met bloemen op het tafeltje bij de haard – precies zoals het thuis altijd was. Fijn om te weten: wij zijn gevestigd in de regio Zevenaar. We kunnen dus direct in actie komen!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Zevenaar? Over wat we precies voor u kunnen betekenen? Of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ervaar het gemak van een ouderen verhuizing in Zevenaar door Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan