Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Woningontruiming Apeldoorn

Een woningontruiming is geen prettige aangelegenheid. Een ouderlijke woning met dierbare herinneringen moet leeggehaald worden. En u heeft op dat moment al genoeg aan uw hoofd. U heeft afscheid moeten nemen van uw dierbare, of uw dierbare is verhuisd naar een verzorgingshuis. In korte tijd moet veel geregeld worden. Bij Senior Verhuizer ontzorgen we u graag op een professionele manier bij woningontruiming in Apeldoorn.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woningontruiming Apeldoorn

Woningontruiming in Apeldoorn

Als u de woning in korte tijd moet opleveren, betekent het dat u snel moet schakelen. Bij Senior Verhuizer snappen we dat, en maken we de situatie regelmatig mee. Daarom hebben we speciaal ruimte gereserveerd voor spoed woningontruiming in Apeldoorn. Zo kunnen we de ontruiming vaak al binnen één dag realiseren. We zorgen er tevens voor dat de woning netjes en schoon opgeleverd wordt. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en kunt u zich focussen op andere zaken.

Volledig ontzorgen is onze kracht!

We kunnen extra klusjes uitvoeren die voor u van pas komen. Hierbij kunt u naast het bezemschoon opleveren ook denken aan zaken als het verwijderen van vloeren, wit schilderen van muren, dichten van gaatjes in de muur en het weghalen van gordijnen, spijkers, schroeven en nog veel meer. Al onze services van woningontruiming in Apeldoorn zijn optioneel. Dit bespreken we met u, zodat u kunt aangeven wat wel en niet wenselijk is.

Vraag offerte aan

Woningontruimen Apeldoorn

Apeldoorn woningontruiming: spullen bewaren

Soms weet u gewoon even niet wat u met alle spullen moet doen, begrijpelijk! Maar de woning moet wel ontruimd worden. Met onze complete service voor woningontruiming in Apeldoorn bieden we u graag flexibiliteit. Zo kunnen we de spullen tijdelijk opslaan in ons eigen depot, zodat u een keertje langs kunt komen om rustig alles uit te zoeken. Wilt u afscheid nemen van de spullen? Dan kijken we welke waardevolle spullen we aan een goed doel kunnen schenken. Overige spullen voeren we netjes af.

Senior Verhuizer voor woningontruiming Apeldoorn!

In Apeldoorn en omgeving doet het professionele team van Senior Verhuizer er alles aan om u te ontzorgen. Van woningontruiming tot oplevering, alsook extra klusjes en opslag van meubelen. En wij denken graag met u mee! Gaat het om spoed woningontruiming in Apeldoorn, of heeft u een specifieke datum in gedachten? Ervaar onze service voor woningontruiming in Apeldoorn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt via onze website een aanvraag doen, of bellen naar 026 – 702 4260.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan