Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Woningontruiming Zutphen

Een woningontruiming is vaak een stressvolle situatie. Deze komt bijvoorbeeld onverwachts, en u heeft op dat moment wel even wat anders aan uw hoofd. Wie weet heeft u afscheid moeten nemen van een dierbare, of gaat iemand verhuizen naar een verzorgingstehuis en moet de huidige woning leeggehaald worden. Wat de reden ook is, Senior Verhuizer is daar voor iedereen die ontzorgd wil worden. Onze professionals hanteren een rustige aanpak en staan voor u klaar bij woningontruiming in Zutphen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woningontruiming-Zutphen

Woning ontruimen in Zutphen

Bij een woningontruiming in Zutphen moet in korte tijd veel geregeld worden. Dat betekent dat er snel geschakeld moet worden. Bij Senior Verhuizer hebben we dit soort situaties al vaak meegemaakt. Wij weten precies wat we moeten doen om bij u stress weg te nemen. Met ontzorging van A tot Z kunnen we bijvoorbeeld ook extra klusjes uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van schilderijen en gordijnen, het dichtmaken van kieren en gaten en zelfs het verwijderen van vloeren. Uiteraard kunnen we er tevens voor zorgen dat alles netjes opgeleverd wordt, inclusief de grote eindschoonmaak.

Ook bij spoed staan wij klaar!

Soms kunt u die plotse noodzaak tot woningontruiming in Zutphen niet voorspellen. Wij snappen dat dat voor u erg vervelend is. Daarom houden wij altijd wat extra ruimte vrij voor een spoed woningontruiming in Zutphen. Laat het ons weten, dan overleggen we graag met u de opties. Vaak kunnen we een spoed woningontruiming in Zutphen al binnen één dag realiseren. Zo kunt u dit snel van uw lijstje afstrepen, en focussen op andere zaken.

Vraag offerte aan

Woningontruimen-Zutphen

Zutphen woningontruiming: spullen bewaren

Soms weet u in alle hectiek even niet zo goed wat u met al die spullen moet doen? Niets geks, veel mensen maken dit mee. En het is zonde als u achteraf toch spijt heeft dat u mooie herinneringen hebt weggegooid. Bij Senior Verhuizer bieden we bij woningontruiming in Zutphen een extra service, namelijk opslag. Wij kunnen de spullen tijdelijk opslaan in ons eigen depot, zodat u op uw gemakje een keertje alles kunt komen uitzoeken. En besluit u dan toch nog om afscheid te nemen van bepaalde spullen? Dan schenken we deze waar mogelijk aan een goed doel. De rest voeren we netjes af.

Senior Verhuizer voor woningontruiming Zutphen!

U kunt rekenen op Senior Verhuizer voor een professionele woningontruiming in Zutphen en omgeving. U beslist zelf van welke extra diensten u gebruik wilt maken. Uiteraard denken wij graag met u mee. Heeft u al een specifieke datum in gedachte, of wilt u zich alvast vooraf voorbereiden door de opties van woningontruiming in Zutphen te achterhalen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. U kunt een aanvraag doen via onze website, of bellen naar 026 – 702 4260.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan