skip to Main Content
Hendrik Groen Kiest Voor Senior Verhuizer | Senior Verhuizer

TV-ster Hendrik Groen kiest voor Senior Verhuizer

Verhuizen naar een verzorgingshuis valt niet mee. Voor de verhuizing moet er een hoop geregeld worden en  dat kan stress veroorzaken. TV-ster Hendrik Groen besteedde de verhuizing daarom lekker uit aan Senior Verhuizer.

Het leven in een verzorgingshuis

In de onlangs verschenen tv-serie het geheime dagboek van Hendrik Groen, vertelt Hendrik over zijn leven in een verzorgingshuis. De serie is gebaseerd op het succesvolle gelijknamige boek.

Benieuwd naar de serie over Hendrik Groen? Bekijk de trailer!

Meer kijkers dan het acht uur journaal

Elke maandagavond trekt de serie ruim 2 miljoen kijkers. Met bekende acteurs als Andre van Duin, Kees van der Hulst en Olga Zuiderbroek, was de serie al vanaf de eerste aflevering immens populair.

Hij mag dan wel oud zijn, Hendrik Groen is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde? (Bron: Omroep Max)

Oud maar niet dood club

De serie laat zien dat het leven van een senior helemaal niet betekent dat je achter de geraniums hoeft te zitten. Ze richten de ‘ Oud maar niet dood’ club op: lekker genieten van je oude dag, het leven te vieren en vooral de grenzen van het tehuis op te zoeken.

Datum: vanaf 23 oktober
Dag: elke maandag
Tijdstip: 22.15 uur
Zender: NPO 1

Online terugkijken kan ook hier: Omroep Max

Back To Top