skip to Main Content

Senioren verhuisdiensten? Senior Verhuizer: totale ontzorging

Voor senioren die verhuizen is meer nodig dan alleen spullen verhuizen. Daarom gaan wij verder dan de reguliere verhuisbedrijven: we demonteren alle meubels, koppelen alle apparatuur af, vullen de gaten in de muur en leveren uw woning bezemschoon op. In uw nieuwe woning zetten we alles op z’n plek, hangen we alles weer op en sluiten we alles weer aan.

Verhuisdiensten senior verhuisbedrijf | Senior Verhuizer

Ons werk zit er pas op als alles op z’n plek staat, alles is aangesloten en alles werkt.

Extra diensten die wij leveren

Denk aan extra verhuisdiensten zoals: schilderwerk, het leggen van vinyl, tapijt of laminaat, het in- en uitpakken van dozen en het aansluiten en instellen van apparatuur. Een totaalpakket waarbij wij u compleet ontzorgen.

Wat klanten zeggen?

Mijn eigenwijze dementerende moeder heeft door jullie een soepele verhuizing doorgemaakt. Op een zorgvuldige manier zijn een aantal kasten en meubelstukken zo gekopieerd dat het leek alsof ze er altijd gestaan hadden. Joke Brans

Gevraagd voor de verhuizing van ons kantoor naar een nieuwe locatie op korte termijn. Kon snel geregeld worden, binnen een paar dagen hadden we een bezichtiging en een offerte. Binnen twee weken kon er verhuisd worden.

Mijn ervaring met Senior Verhuizer is zeer prettig verlopen. Nadat ik gebeld had kon er snel een afspraak worden gemaakt en was de heer van Vloten snel aanwezig. Hij had allerlei tips om de verhuizing soepel te laten verlopen. M. Schellings

Back To Top