Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Wat onze klusjesman doet?

Onze klusjesman heeft ruime ervaring met verhuiswerkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgt hij ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd aan uw verhuurder en dat uw nieuwe woning compleet is ingericht wanneer u hem betrekt.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Klusjesman bij verhuizen

Klusjes doen

Oplevering oude woning

Als u uw oude huurwoning verlaat moet deze in oude en originele staat worden opgeleverd. Om te bepalen wat er moet gebeuren komt de opzichter van uw woningcorporatie bij u langs. Samen met u loopt hij de woning door en stelt een woningopnamerapport op. Een voorbeeld van zo’n rapport vindt u hier.

Inrichten nieuwe woning

Onze gespecialiseerde klusjesmannen nemen u de oplevering van uw oude woning compleet uit handen en regelen zelfs de sleuteloverdracht als u wenst. Daarnaast kunt u ook de verhuizing en inrichting van uw nieuwe woning geheel aan ons overlaten!

U voelt zich direct thuis

Kortom: Wij gaan pas weg als alles is geregeld en u maximaal kunt genieten van uw nieuwe woning. Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel (tijdelijk) op te slaan

Vraag offerte aan

 

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan