skip to Main Content

Wat onze klusjesman doet?

Onze klusjesman heeft ruime ervaring met verhuiswerkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgt hij ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd aan uw verhuurder en dat uw nieuwe woning compleet is ingericht wanneer u hem betrekt.

Onze klusjesman zorgt ervoor dat al uw schilderijen, gordijnen & lampen hangen waar ze horen en dat uw apparatuur is aangesloten en ingesteld.

Klusjesman diensten muren witten | Senior Verhuizer

Oplevering oude woning

Als u uw oude huurwoning verlaat moet deze in oude en originele staat worden opgeleverd. Om te bepalen wat er moet gebeuren komt de opzichter van uw woningcorporatie bij u langs. Samen met u loopt hij de woning door en stelt een woningopnamerapport op. Een voorbeeld van zo’n rapport vindt u hier.

Laminaat leggen klusjesman diensten Senioren verhuizing | Senior Verhuizer

Inrichten nieuwe woning

Onze gespecialiseerde klusjesmannen nemen u de oplevering van uw oude woning compleet uit handen en regelen zelfs de sleuteloverdracht als u wenst. Daarnaast kunt u ook de verhuizing en inrichting van uw nieuwe woning geheel aan ons overlaten!

Zorgeloos verhuizen | Senior Verhuizer

U voelt zich direct thuis

Kortom: Wij gaan pas weg als alles is geregeld en u maximaal kunt genieten van uw nieuwe woning. Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel (tijdelijk) op te slaan.

Voorbeelden van onze klusjesman diensten

Vloerbedekking, laminaat, vinyl of houten vloer leggen
Lampen, schilderijen en wanddecoratie ophangen
Aansluiten van uw televisie, internet, telefoon en andere apparatuur
Kleine reparaties uitvoeren in de woning of van uw meubels
Schilder- en behangwerkzaamheden
Verhuizen van uw huisraad
In- en uitpakken van dozen
Wasmachine en droger aansluiten
Stofferen van uw nieuwe woning
Overzetten van abonnementen

Back To Top