skip to Main Content

Wat onze klusjesman doet?

Onze klusjesman heeft ruime ervaring met verhuiswerkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Zo zorgt hij ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd aan uw verhuurder en dat uw nieuwe woning compleet is ingericht wanneer u hem betrekt.

Vraag offerte aan

Onze klusjesman zorgt ervoor dat al uw schilderijen, gordijnen & lampen hangen waar ze horen en dat uw apparatuur is aangesloten en ingesteld.

Oplevering oude woning

Oplevering oude woning

Als u uw oude huurwoning verlaat moet deze in oude en originele staat worden opgeleverd. Om te bepalen wat er moet gebeuren komt de opzichter van uw woningcorporatie bij u langs. Samen met u loopt hij de woning door en stelt een woningopnamerapport op. Een voorbeeld van zo’n rapport vindt u hier.

Inrichten nieuwe woning

Inrichten nieuwe woning

Onze gespecialiseerde klusjesmannen nemen u de oplevering van uw oude woning compleet uit handen en regelen zelfs de sleuteloverdracht als u wenst. Daarnaast kunt u ook de verhuizing en inrichting van uw nieuwe woning geheel aan ons overlaten!

U voelt zich direct thuis

U voelt zich direct thuis

Kortom: Wij gaan pas weg als alles is geregeld en u maximaal kunt genieten van uw nieuwe woning. Wij houden rekening met uw persoonlijke situatie en passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel (tijdelijk) op te slaan.

Voorbeelden van onze klusjesman diensten

  • Vloerbedekking, laminaat, vinyl of houten vloer leggen
  • Lampen, schilderijen en wanddecoratie ophangen
  • Aansluiten van uw televisie, internet, telefoon en andere apparatuur
  • Kleine reparaties uitvoeren in de woning of van uw meubels
  • Schilder- en behangwerkzaamheden
  • Wasmachine en droger aansluiten
Back To Top