Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Uw oude woning ontruimen & opleveren

Ontruimen & opleveren? Een verhuizing brengt voor veel mensen de nodige stress met zich mee. De oude woning moet ontruimd en opgeleverd worden en de nieuwe woning moet worden ingericht. Senior Verhuizer ontzorgd compleet en neemt u alles uit handen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woningontruiming en oplevering

Ontruiming en oplevering

Uw woning ontruimen

Onze klusjesman haalt tijdens een woningontruiming de gelijmde vloerbedekking eruit en levert de vloeren en de trap glad en vlak op. Gordijnen en vitrage wordt verwijderd en schroeven en spijkers worden uit de muur gehaald waarna de gaatjes worden gedicht.

Opleveren van uw woning

Wij kunnen op afspraak uw woning binnen een bepaald tijdsbestek bezemschoon opleveren. Tijdens de oplevering van een woning kunnen wij het contact en de sleuteloverdracht met de familie, verhuurder of makelaar regelen.

Spullen voor het goede doel

Blijven er na uw ontruiming spullen over die u niet kwijt wilt, dan kunt u ze opslaan in onze inboedel. Zijn het spullen die u niet meer kunt gebruiken? Dan doneren we deze aan een goed doel. Zo helpen we mensen die het hard kunnen gebruiken.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan