Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Opslag inboedel? Senior Verhuizer, totale ontzorging

Opslag inboedel? In de meeste gevallen betekent een senioren verhuizing dat u kleiner gaat wonen en niet alle spullen, waar u aan gehecht bent, kunt meenemen. In dat geval kan onze opslag uitkomst bieden.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Opslag inboedel

Uw inboedel opslaan

Gaat u verhuizen, maar is uw nieuwe woning nog niet opgeleverd? Ook wanneer u ruimte te kort komt voor bijvoorbeeld kampeerspullen of andere inboedel, biedt onze opslag uitkomst. Voor elke wens een passende oplossing.

Dagelijks opzegbaar

Onze opslag varieert van 1 m³ tot 60 m³ aan beschikbare ruimte. U betaalt een maandelijks bedrag, welke dagelijks opgezegd kan worden. Het resterende bedrag krijgt u na opzegging teruggestort.

Opslag voor bedrijven

We bieden ook flexibele oplossingen voor bedrijven. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een centrale opslagruimte. Onze opslag is gevestigd op industriepark IJsseloord in Arnhem en goed bereikbaar met de vrachtwagen.

Spullen voor goede doelen & stichtingen

Blijven er na uw ontruiming spullen over die u niet meer kunt en wilt gebruiken? Wij geven deze spullen dan een tweede leven door ze naar een mooie bestemming te brengen. De kleding gaat naar het Leger des Heils, mobieltjes naar de CliniClown en gereedschap gaat naar Gered gereedschap. Overige bruikbare spullen gaan naar een kringloopwinkel.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan