Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Schilderwerk

Gaat u binnenkort een nieuwe koopwoning of huurwoning betrekken? Dan kunnen wij het schilderwerk in uw nieuwe woning voor u verzorgen. Ook wanneer u uw oude woning dient op te leveren in originele staat dan staan we graag voor u klaar. Naast de reguliere verhuisklussen zijn we bij Senior Verhuizer namelijk ook gespecialiseerd in schilderwerk.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Schilderwerkzaamheden

Schilderwerk in nieuwe woning

We helpen u graag met het schilderen of latexen van uw nieuwe woning. Denk aan de muren, maar ook zeker aan houtwerk of kozijnen, zodat alles in één keer op en top in orde is. Is het stucwerk nog in goede staat dan voldoet een nieuwe verflaag latex. Is het behangen dan verwijderen we vaak het oude behang en plaatsen een nieuw glasvezelbehang. Dit gaat normaliter in combinatie met sauzen. Kies uw favoriete patroon en kleur. We kunnen u daarin ook persoonlijk adviseren.

Schilderwerk in originele staat opleveren

Bij een verhuizing moet u soms niet alleen uw nieuwe onderkomen tip top in orde brengen, maar ook uw voorgaande woning in originele staat opleveren. Dit is vaak het geval als u een huis huurde (bijvoorbeeld van de Woningstichting) en u de muren een ander kleurtje heeft gegeven. Ook wanneer u binnen gerookt heeft en er nicotineaanslag op de muren zit kan een likje verf geen kwaad. En zit er vocht of schimmel tegen de muren of op het plafond? Al deze zaken kunnen we tot in de puntjes voor u regelen.

Vraag offerte aan

Schilderwerk

Verhuisservice van A tot Z met Senior Verhuizer

Bij Senior Verhuizer vinden we het belangrijk dat we de verhuizing tot in de puntjes voor u regelen. Schilderwerk behoort dus tot het totaal pakket, alsook klusjes doen, inboedel opslaan, kwaliteit pvc en laminaat vloeren leveren, verwijderen en leggen en apparatuur aansluiten. We begeleiden de complete verhuizing, met alleen de zaken waar u behoefte aan heeft. Gaat het om een spoedverhuizing? Ook dan staan we voor u klaar!

Voel u thuis in een geschilderde woning

Het is van belang dat u maximaal kunt genieten van uw nieuwe woning en daarvoor kan een kleurtje of patroontje op de muur geen kwaad. Heeft u geen idee hoe u het interieur en schilderwerk voor u ziet? Dan helpen we u naast de verhuizing en het schilderen ook graag met de inrichting van uw nieuwe woning. U verlaat zonder stress uw oude woning omdat u weet dat alles voor u geregeld is. Zo heeft u geen zorgen en geniet u al snel van uw kersverse ingerichte huisje!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan