skip to Main Content

Senioren Verhuisservice

Een verhuizing is doorgaans een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor ouderen. Er moeten immers veel verschillende zaken geregeld worden, terwijl er ondertussen ook afscheid genomen moet worden van een woning met veel herinneringen. Dat levert stress op. Daarom hebben we met Seniorverhuizer een speciale senioren verhuisservice in het leven geroepen.

Die senioren verhuisservice verschilt op een aantal punten van een regulier verhuisbedrijf. We werken bijvoorbeeld rustiger en met meer zorg voor degene die verhuist. Ook leveren we aanvullende diensten die de verhuizing probleemloos laten verlopen en kunt u gebruik maken van onze (tijdelijke) opslag. U heeft zelf bijna nergens meer omkijken naar. Dat is pas écht totaal ontzorgd verhuizen.

Vraag offerte aan

Senior Verhuizer heeft een uitgekiende dienstverlening. Wij waren zeer geholpen met de mogelijkheid van laten inpakken en laten uitpakken en inrichten

Persoonlijk & betrokken

Kennismaken?

Wilt u ook gebruik maken van onze senioren verhuisservice? We staan direct voor u klaar en helpen u graag met een soepele verhuizing. Van verhuizingen met spoed tot aan eentje waarbij de inrichting van dementerende mensen gekopieerd dient te worden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en profiteer van:

● een soepele verhuizing, van begin tot eind
● compleet verzekerd en vakkundig in- en uitgepakt
● (eventueel) tijdelijke opslag van de inboedel
● ontruiming & oplevering van de oude woning
● uw nieuwe plekje direct bewoonbaar.

De verhuizing

Onze aanpak

De ervaring leert dat vooral één ding belangrijk is tijdens verhuizen: communicatie. Daarom zorgen we met onze senioren verhuisservice voor één aanspreekpunt. Een contactpersoon die u op de hoogte houdt van de voortgang en waarbij u altijd terecht kunt met al uw vragen en/of opmerkingen. Daarbij komen we graag eerst even kennismaken. Dat werkt wel zo prettig. Zowel voor u als voor ons. We bekijken dan meteen waar er behoefte aan is, wat er moet gebeuren en maken een heldere planning. Samen met u sorteren we uw spullen. Indien nodig demonteren we grote meubelen en onze ervaren verhuizers verpakken alles op een nette en veilige manier in verhuisdozen, met dekens of met folie. Zo weet u zeker dat alles onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt en direct op de gewenste plek in uw nieuwe woning gezet kan worden.

Oplevering woning

Uw nieuwe woning direct bewoonbaar

We gaan met onze senioren verhuisservice nog een stapje verder dan alleen uw spullen en meubilair van A naar B brengen. We leveren uw oude woning ook bezemschoon op en maken uw nieuwe woning juist direct bewoonbaar. We zetten en hangen alles op de gewenste plek, sluiten uw apparatuur aan en maken desgewenst meteen uw bed op. Op die manier kunt u rustig wennen aan de nieuwe omgeving.

Het inrichten van uw nieuwe woning

Meer weten over onze senioren verhuisservice?

Gaat u zelf verhuizen of moet de huisraad van een dierbare worden verhuisd? Neem gerust even contact met ons op en ontdek wat we met onze senioren verhuisservice voor u kunnen betekenen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en verhuis op korte termijn nog zorgeloos naar een nieuwe plek.

Wat u kunt verwachten van onze senioren verhuisservice

  • Één aanspreekpunt
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Nette en ervaren vehuizers
  • In en uitpak service
  • Ophangen en aansluiten van apparatuur
  • Monteren en demonteren van uw meubels
  • Alles staat, alles werkt, alles hangt.
Back To Top