Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Senioren verhuizing

In een korte tijd moet er een hoop geregeld worden, vaak al binnen twee weken. Wij nemen u alle zorg rondom de verhuizing uit handen. Met onze verhuisdiensten speciaal voor senioren gaan wij verder dan reguliere verhuisbedrijven.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Senioren verhuizing

Senioren verhuizing

Persoonlijk & betrokken

Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon, die u de gehele verhuizing bijstaat. Vooraf komen we kennismaken en kijken we naar uw situatie. In overleg met u stemmen we af wat er precies moet gebeuren, voor, tijdens en na de verhuizing. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De verhuizing

Samen met u bepalen we welke spullen wel en niet meeverhuizen. De kleine spullen verpakken we in dozen, voorzien van labels. Hierdoor weten we precies waar de spullen naar toe moeten in uw nieuwe woning. We demonteren alle grote en kleine meubels of verpakken deze in verhuisdekens met folie. Zo weet u zeker dat er niets beschadigd tijdens de verhuizing.

Vraag offerte aan

Verhuizing senioren

Oplevering woning

Terwijl de verhuizers uw spullen inpakken en inladen in onze verhuiswagen, zorgt één van onze klusjesmannen ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd. Alle gaten in de muur worden gedicht, alle apparatuur wordt ontkoppeld en eventueel wordt de oude vloer verwijderd. Als hij klaar is met uw woning is deze klaar voor de verkoop of om opgeleverd te worden aan uw verhuurder.

Het inrichten van uw nieuwe woning

In uw nieuwe woning komen alle spullen en dozen op de juiste plek te staan. En dan gaan we uitpakken! U bepaalt waar alles komt te staan en te hangen, want u moet zich hier thuis voelen. Alle meubels worden weer gemonteerd, alle apparatuur weer aangesloten en als u wilt maken we zelfs uw bed weer op. Als wij naar huis gaan, kunt u meteen ontspannen voor de tv of direct gaan slapen.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan