Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Spoedverhuizing? Lees verder

Wanneer u verhuist naar een zorginstelling of aanleunwoning moet er vaak binnen twee weken verhuisd worden. In dit tijdbestek moet er een hoop geregeld worden. Zeker wanneer dit geen vrijwillige keuze is, is dit een heftige periode. Senior Verhuizer denkt graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is. U hoeft ons alleen maar in te schakelen, wij regelen de rest.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Bij een spoedverhuizing wordt u vaak gedwongen om te verhuizen. Bij veel zorgcentra moet dat binnen 7 dagen. Wij kunnen dit voor u realiseren. Uw spullen verhuizen wij snel, vakkundig en goed verzekerd naar uw nieuwe woning. In sommige situaties slaan we deze (tijdelijk) op in onze opslag.

Oplevering woning

Onze klusjesman levert uw oude woning netjes op volgens het woningrapport van uw verhuurder of maken de woning gereed voor de verkoop. Wanneer wij klaar zijn met de woning hoeft u daadwerkelijk niks meer te doen en is hij klaar voor eindinspectie, of klaar voor de foto’s van de verkoop.

Binnen 14 dagen verhuisd

In uw nieuwe huis moet ook het nodige gebeuren, wilt u zich er thuis voelen. En dat binnen een hele korte tijd. Wij nemen u deze stress graag uit handen en zorgen er samen met een team van verhuisexperts voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan