skip to Main Content

Spoedverhuizing? Senior Verhuizer: totale ontzorging

Heeft u een spoedverhuizing? Wanneer u verhuist naar een zorginstelling of aanleunwoning moet er vaak binnen twee weken verhuisd worden. In dit tijdbestek moet er een hoop geregeld worden. Zeker wanneer dit geen vrijwillige keuze is, is dit een heftige periode. Senior Verhuizer denkt graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is. U hoeft ons alleen maar in te schakelen, wij regelen de rest. Senior Verhuizer, totale ontzorging.

Vraag offerte aan

Wordt u gedwongen om met spoed te verhuizen? Wij realiseren uw complete verhuizing binnen een week en nemen u alles uit handen!

Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Bij een spoedverhuizing wordt u vaak gedwongen om te verhuizen. Bij veel zorgcentra moet dat binnen 7 dagen. Wij kunnen dit voor u realiseren. Uw spullen verhuizen wij snel, vakkundig en goed verzekerd naar uw nieuwe woning. In sommige situaties slaan we deze (tijdelijk) op in onze opslag.

Oplevering woning

Oplevering woning

Onze klusjesman levert uw oude woning netjes op volgens het woningrapport van uw verhuurder of maken de woning gereed voor de verkoop. Wanneer wij klaar zijn met de woning hoeft u daadwerkelijk niks meer te doen en is hij klaar voor eindinspectie, of klaar voor de foto’s van de verkoop.

Verhuizen met spoed binnen twee weken

Binnen 14 dagen verhuisd

In uw nieuwe huis moet ook het nodige gebeuren, wilt u zich er thuis voelen. En dat binnen een hele korte tijd. Wij nemen u deze stress graag uit handen en zorgen er samen met een team van verhuisexperts voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Onze diensten bij een spoedverhuizing

  • Vloerbedekking en lijmresten verwijderen
  • Uw inboedel verhuizen of tijdelijk opslaan
  • Het monteren en demonteren van bijvoorbeeld meubels
  • Kleine reparaties uitvoeren in de woning of van meubels
  • Schroeven en spijkers verwijderen en gaten opvullen in de muur
  • Schilder- en behangwerkzaamheden.
Back To Top