Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen met dementie

Een vorm van dementie en verhuizen? Tijdens een grote verandering als een verhuizing is een vertrouwd en veilig gevoel voor senioren met een vorm van dementie ontzettend belangrijk. We kopiëren de nieuwe woning exact als de oude, waardoor men vaak niet eens merkt dat hij of zij is verhuisd.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizen met dementie

Woning kopiëren

Wanneer we iemand met een vorm van dementie verhuizen, besteden we hier extra veel zorg aan. Niet alleen op de dag zelf, maar al ruim van te voren. We maken overal foto’s van en plaatsen alle spullen tot in detail terug.

Direct vertrouwd

Mensen met een vorm van dementie weten precies waar hun klok of dierbare schilderij hangt. Door alles op hun vertrouwde plek terug te zetten, hebben sommige ouderen vaak niet eens door dat ze zijn verhuisd! Het is gevoelsmatig, hoe beter de verhuizing is verlopen hoe minder last iemand heeft van onrust en bijvoorbeeld dwalen.

Voorbeeld verhuizing

Een mooi voorbeeld is de interne verhuizing die we binnen een zorginstelling hebben verzorgd. Bewoners verlieten ‘s ochtends hun kamer en ‘s middags waren zij verhuisd naar een andere verdieping.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan