Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Verhuizen met dementie

t dementie? Tijdens een grote verandering als een verhuizing is een vertrouwd en veilig gevoel voor dementerende senioren ontzettend belangrijk. We kopiëren de nieuwe woning exact als de oude, waardoor men vaak niet eens merkt dat hij of zij is verhuisd.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizen met dementie

Woning kopiëren

Wanneer we een senior met dementie verhuizen, besteden we hier extra veel zorg aan. Niet alleen op de dag zelf, maar al ruim van te voren. We maken overal foto’s van en plaatsen alle spullen tot in detail terug.

Direct vertrouwd

Mensen met een vorm van dementie weten precies waar hun klok of dierbare schilderij hangt. Door alles op hun vertrouwde plek terug te zetten, hebben ouderen vaak niet eens door dat ze zijn verhuisd!

Voorbeeld verhuizing

Een mooi voorbeeld is de interne verhuizing die we binnen een zorginstelling hebben verzorgd. Bewoners verlieten ‘s ochtends hun kamer en ‘s middags waren zij verhuisd naar een andere verdieping.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Seniorverhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan