skip to Main Content

Vloer verwijderen of leggen

Vloer verwijderen of leggen? Het zijn dat de de verhuurder wil dat u uw oude vloer verwijderd. Ook eventuele lijmresten, ondervloer etc. moeten worden weggehaald. Dit is een zware klus, welke erg tijdrovend kan zijn. Wij nemen u dit graag uit handen!

Vraag offerte aan

Moet uw oude vloer verwijderd worden of wilt u een nieuwe vloer in uw woning? Ook dit kunt u aan ons overlaten.

Vloer verwijderen

Vloer verwijderen

Als u uw oude woning opzegt, moet deze in originele staat worden opgeleverd. Als de nieuwe huurder uw vloer niet wil overnemen, betekent dat ook dat uw oude vloer moet worden verwijderd. Wij kunnen de vloer, inclusief lijmresten etc. voor u verwijderen.

Vloer leggen

Vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer is een hele klus en er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Als u hier geen ervaring mee heeft, kunt u deze klus beter overlaten aan onze klusjesman. Het is wel goed om te weten welke mogelijkheden er zijn, en waar u rekening mee dient te houden.

Kies de vloer die bij u past

Kies de vloer die bij u past

Hoewel een tapijt comfortabel is om op de lopen, is deze minder onderhoudsvriendelijk. Vinyl en laminaat zijn makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in veel stijlen. Welke vloer uw voorkeur ook heeft, wij realiseren dit graag voor u.

Extra diensten die wij leveren
  • Denk aan extra diensten zoals: schilderwerk,
  • het leggen van vinyl, tapijt of laminaat,
  • het in- en uitpakken van dozen
  • het aansluiten en instellen van apparatuur.
  • Een totaalpakket waarbij wij u compleet ontzorgen.
Back To Top